Ali Darbaz Dün saat 11:02 Yazar Paylaş Dün saat 11:02 12 km sonra tükendi eve gidiyoz 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce hayırlı olsun. aile binmek güzel. birde heybe alıp yanlara içini de doldurup güzel bir sabah kahvaltısı iyi olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Serhat Işık yazdı: birde heybe alıp yanlara içini de doldurup güzel bir sabah kahvaltısı iyi olur. hiç bostancı sahilde turlamadın mı dimi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Serhat Işık yazdı: hayırlı olsun. aile binmek güzel. birde heybe alıp yanlara içini de doldurup güzel bir sabah kahvaltısı iyi olur. Mc Donalld memusü yedik abi. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Mc Donalld memusü yedik abi. O kadar spora yazık olmuş Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 49 dakika önce Yazar Paylaş 49 dakika önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: O kadar spora yazık olmuş Kızım yemeği okadar iştahlı yediki, keşke hep böyle yemek yese. Maalesef herşeyi yemiyor yediğinide yarım bırakıyor. Yemek yiyişini izlerken duygulandım. Hatta Fotorafını çekip annesine attım. O bile mutlu oldu. 48 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Sorun yemesi değil mcdonalts olması 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce creatin ve tip1 2 3 collagen katkılarını incelemenizi öneririm. ben faydasını gördüm. Yorum bağlantısı
Recommended Posts