Serhat Işık Pazartesi 11:28 Paylaş Pazartesi 11:28 hayırlı olsun. aile binmek güzel. birde heybe alıp yanlara içini de doldurup güzel bir sabah kahvaltısı iyi olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 13:02 Paylaş Pazartesi 13:02 Serhat Işık yazdı: birde heybe alıp yanlara içini de doldurup güzel bir sabah kahvaltısı iyi olur. hiç bostancı sahilde turlamadın mı dimi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 13:24 Yazar Paylaş Pazartesi 13:24 Serhat Işık yazdı: hayırlı olsun. aile binmek güzel. birde heybe alıp yanlara içini de doldurup güzel bir sabah kahvaltısı iyi olur. Mc Donalld memusü yedik abi. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 14:06 Paylaş Pazartesi 14:06 Ali Darbaz yazdı: Mc Donalld memusü yedik abi. O kadar spora yazık olmuş 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 14:09 Yazar Paylaş Pazartesi 14:09 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: O kadar spora yazık olmuş Kızım yemeği okadar iştahlı yediki, keşke hep böyle yemek yese. Maalesef herşeyi yemiyor yediğinide yarım bırakıyor. Yemek yiyişini izlerken duygulandım. Hatta Fotorafını çekip annesine attım. O bile mutlu oldu. Pazartesi 14:09 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 14:10 Paylaş Pazartesi 14:10 Sorun yemesi değil mcdonalts olması 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 14:21 Paylaş Pazartesi 14:21 creatin ve tip1 2 3 collagen katkılarını incelemenizi öneririm. ben faydasını gördüm. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hiç bostancı sahilde turlamadın mı dimi turlamadım abi. ama fark etmez. bizim geldiğimiz saatlerde bir Allahın kulu olmaz. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hiç bostancı sahilde turlamadın mı dimi adamlar saat sabah 4 te çıkıyor sana bana ters Yorum bağlantısı
Recommended Posts