Serhat Işık Pazartesi 11:28 Paylaş Pazartesi 11:28 hayırlı olsun. aile binmek güzel. birde heybe alıp yanlara içini de doldurup güzel bir sabah kahvaltısı iyi olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 13:02 Paylaş Pazartesi 13:02 Serhat Işık yazdı: birde heybe alıp yanlara içini de doldurup güzel bir sabah kahvaltısı iyi olur. hiç bostancı sahilde turlamadın mı dimi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 13:24 Yazar Paylaş Pazartesi 13:24 Serhat Işık yazdı: hayırlı olsun. aile binmek güzel. birde heybe alıp yanlara içini de doldurup güzel bir sabah kahvaltısı iyi olur. Mc Donalld memusü yedik abi. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 14:06 Paylaş Pazartesi 14:06 Ali Darbaz yazdı: Mc Donalld memusü yedik abi. O kadar spora yazık olmuş 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 14:09 Yazar Paylaş Pazartesi 14:09 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: O kadar spora yazık olmuş Kızım yemeği okadar iştahlı yediki, keşke hep böyle yemek yese. Maalesef herşeyi yemiyor yediğinide yarım bırakıyor. Yemek yiyişini izlerken duygulandım. Hatta Fotorafını çekip annesine attım. O bile mutlu oldu. Pazartesi 14:09 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 14:10 Paylaş Pazartesi 14:10 Sorun yemesi değil mcdonalts olması 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 14:21 Paylaş Pazartesi 14:21 creatin ve tip1 2 3 collagen katkılarını incelemenizi öneririm. ben faydasını gördüm. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hiç bostancı sahilde turlamadın mı dimi turlamadım abi. ama fark etmez. bizim geldiğimiz saatlerde bir Allahın kulu olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hiç bostancı sahilde turlamadın mı dimi adamlar saat sabah 4 te çıkıyor sana bana ters Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Serhat Işık yazdı: turlamadım abi. ama fark etmez. bizim geldiğimiz saatlerde bir Allahın kulu olmaz. Bu haftasonu 23 derece, cumartesi gelip bisikletini sür. Çok değişik insanlar var. Yazdan kalma nadir günlerden. Sahilide temiz. Gürme lezzetlerde var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Fatih Keskin yazdı: saat sabah 4 te Fatih Keskin yazdı: çıkıyor yahu insan kendine bunu neden yapar ki Fatih Keskin yazdı: sana bana ters lobide latte mirim Yorum bağlantısı
Recommended Posts