Metin Akbal Dün saat 14:36 Paylaş Dün saat 14:36 Jantlara iyi baktır. Belki göbekten yamuktur yanaktan değildir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 15:27 Paylaş Dün saat 15:27 Aracı başkası kullandı mı yoksa sadece sende mi titriyor Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 17:08 Paylaş Dün saat 17:08 Mehmet Ozyurek yazdı: Kasa titriyorsa, hala laastiktir. Titremeyen bir aracın jant lastik komplesi takılarak denenebilir. Başıma geldi. Sıfır lastik titriyordu, lasatikçi kabul etmedi. İnatlaştık. Sıfır bir takım tak, titrerse bu lastikleri de alacğaım dedim, titremezse iade alırsın üstündekileri dedim.. Yeni taktık titreme kesildi, titreyen sıfırları iade aldı. Tabi bu arada senin gibi çok yere bakmış çok para harcamıştım. C5te mi oldu bu ? Bi takım lastik daha vardı böyle sanki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 17:28 Paylaş Dün saat 17:28 Oğuzkan Işık yazdı: C5te mi oldu bu ? Bi takım lastik daha vardı böyle sanki yok mondeoydu. C5 yapmaz öyle şeyler. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 18:12 Paylaş Dün saat 18:12 Çağlar Bayur yazdı: noter seçeneği de cezbedici Karşılığında kırmızı eksik kapılı bir aracını vereceksen olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Dün saat 22:37 Paylaş Dün saat 22:37 Murat Sahın yazdı: Porya göbeği mi Evet. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Valla ilk aklıma gelen lastik topallaması, jant eğriliği. 2 takım sıfır lastikte de aynı problemi yaşadık Oğuzkan Işık yazdı: Senin bu derdini ben çözerim. Yarın otokent notere gel Olur, bora + 350 hazırla Alptuğ Özcan yazdı: Benim de aklıma ilk lastik içi teller geldi ama lastik değişmiş, Yine de kontrol ettirmekte fayda var iş erbabı birine Kışlıklarda lastiğe yordum, yazlıklarda da hiç bir değişiklik olunca bu kadar rastlantı olamayacağına karar verdim Sani Gerşon yazdı: Lastik değişerek denenmiş. Lastikten değil yani. Ben de şansımı porya (teker bilyası) olarak kullanıyorum. Porya kontrolü için bir metod var mı? Çağlar Bayur yazdı: porya göbeği kalıyor geriye. rot ayarında bir aksilki yok ise salncak burçlarında Poryayı kontrol edebiliyor muyuz bir şekilde? Rot ayarında sorun yok, salıncak burçlarına bakıldı. Metin Uzunoğlu yazdı: Yazılanları okuduktan sonra geriye sadece porya kaldı. Çağlar Bayur yazdı: noter seçeneği de cezbedici Anlaşırız, garajın bir fotoğrafını atsana abi Mehmet Ozyurek yazdı: Alma dedik. dinlemedin Abi senin al demeni beklesem hala 2001 golfe biniyor olurdum Mehmet Ozyurek yazdı: Kasa titriyorsa, hala laastiktir. Titremeyen bir aracın jant lastik komplesi takılarak denenebilir. Başıma geldi. Sıfır lastik titriyordu, lasatikçi kabul etmedi. İnatlaştık. Sıfır bir takım tak, titrerse bu lastikleri de alacğaım dedim, titremezse iade alırsın üstündekileri dedim.. Yeni taktık titreme kesildi, titreyen sıfırları iade aldı. Tabi bu arada senin gibi çok yere bakmış çok para harcamıştım. Kasada yok abi, sadece direksiyon. Kışlıkları sıfır aldım, titriyordu, yazlıkları sıfır aldım, gene titriyor. Bu kadar rastlantı olamaz diye düşünüyorum Çabiden ödünç vesile ile, yine çözemezsem gidip alt takımı komple değiştirme kararı aldım. Alt takımla birlikte jant da değiştirince çözülür heralde. Azad Mirzade yazdı: Ustaya her gittiğimde yaptırmayı unuttuğum problem. 100-125 arasında direksiyon titriyor, bunların dışında sıkıntı yok. Hep de uzun yola çıktığımda hatırlıyorum bu sorunu 130a sabitleyince sorunsuz gidiyorum ama bi baktırayım ya titreme yapmaması gereken lazım bi hız aralığı. Benim en çok kullandığım aralık olunca peşine düştüm Selçuk Bakış yazdı: ben janttan yana kullanıyorum oyumu, çift sıfır takım lastik alındıysa. Aynen, hem yazlık hem kışlık setler sıfır alındı bayisinden. Metin Akbal yazdı: Jantlara iyi baktır. Belki göbekten yamuktur yanaktan değildir. Bakılacak bakalım sonuç ne çıkacak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aracı başkası kullandı mı yoksa sadece sende mi titriyor Balansı yapan lastikçi de farkında. Harun Kocaçalışkan yazdı: Amortisörler değişti mi Yok değişmedi. Değişsin mi? 2 kez kontrol ettirdim, alt takım amortisörler dahil sağlam dendi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce dinamik balans yapan bir makineye bağlanıp göbek kontrol edilir, fren cilerde de jantı söküp yine teker çeviren makineler var 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Araç üzerinde balans yapan makineler var onlarla olabilir, lastikler balanslı basıl olsa. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts