Azad Mirzade 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Selamlar, Şu cihaz 8-9 bin civarındaydı, bu fiyatı görünce sizlerle paylaşayım dedim. Akü takviyesi yapıyor, telefon şarj ediyor, lastik şişiriyor, el feneri var. Type-c ile dolum yapıyorsunuz. Alsam mı diye benim aklım karıştı sizin de karışsın dedim https://www.teknobiyotik.com/utrai-jstar-js9-55wh-15000mah-1500a-4-in-1-jump-starter-hava-kompresorlu-tasinabilir-aku-takviye-kiti-js-9.html?srsltid=AfmBOooePtpURVt77ZGwsbydEstnXkrCJt3NHc9lJ18dHthnDU2tk571 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Azad Mirzade yazdı: Selamlar, Şu cihaz 8-9 bin civarındaydı, bu fiyatı görünce sizlerle paylaşayım dedim. Akü takviyesi yapıyor, telefon şarj ediyor, lastik şişiriyor, el feneri var. Type-c ile dolum yapıyorsunuz. Alsam mı diye benim aklım karıştı sizin de karışsın dedim https://www.teknobiyotik.com/utrai-jstar-js9-55wh-15000mah-1500a-4-in-1-jump-starter-hava-kompresorlu-tasinabilir-aku-takviye-kiti-js-9.html?srsltid=AfmBOooePtpURVt77ZGwsbydEstnXkrCJt3NHc9lJ18dHthnDU2tk571 Site sağlam mı? Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Site de firma da hayli sağlam, yıllardır sektörde olan bir firma. O konuda sorun olmaz, pek çok markanın distiliğini yapıyorlar. Yanıma, eskiden burda çalışan bir arkadaş geldi de o söyledi bana da, ben de sektördeyim ürün alıyoruz kendilerinden. Normalde bilgisayar aksamı satarlar da böyle şeyler de varmış. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ben farklı bir marka pompayı daha önce almıştım. Pompa kısmına yorum yapamam. Bu marka jump starter denilen akü takviye cihazını aldım. 2 yıldır hem sattığım clioda hemde arkadaşlarımın araçlarında ve motosikletlerinde çok defa kullandım. Powerbank olarakta aydınlatma olarakta işimizi oldukça görüyor. Bendeki cihaz hızlı şarj etmiyor. Ancak cihazı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Bence amaç ne ise ona özel birşey alın. Birçok şey yapan cihazlar yaptıklarının yaptıklarının hiçbirini mükemmel yapamadığı hakkında tecrübelerim oldu. https://www.hepsiburada.com/mioji-mio-d6h-plus-20000mah-2000a-jump-starter-hizli-sarj-destekli-aku-takviye-cihazi-powerbank-p-HBCV00005H32YA?magaza=Hepsiburada&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:google.md:shop.op:purchase.cid:23454731672&utm_content=agid:194419306231&wt_gl=cpc.pmax.camp23454731672adgr000000&gad_source=4&gad_campaignid=23454731672&gclid=Cj0KCQjw_b_QBhCSARIsAP6hR4dUk_llTin9kbPy4NbAkUOA-U-pDJYJiuZdMnieBSWGtkjuBobpVR4aApPNEALw_wcB gibi. yanına bir tane de bundan , https://www.hepsiburada.com/mioji-mio-11-plus-150psi-4000mah-tasinabilir-arac-lastik-hava-pompasi-powerbank-p-HBCV00005HKGY6?magaza=Hepsiburada 3 saat önce tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Pili 2 sene içinde havlu atacağı için birden çok işlevli olanı alıp bozulunca tekrar almak daha mantıklı gelmeye başladı bana. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Yakın zamanda şu üründen aldım, inik lastikte henüz denemedim. Top şişirmekte haliyle çok hızlı. Hızlı şarj özelliği yok, esas işi lastik şişirme ve akü takviye. Usb den şarj oluyor. Fiyat-mah karşılaştırması ile alınabilir. Bilindik sitelerde kupon vs de oluyor. Auhma A8822 4-In-1 Akıllı Akü Takviye Cihazı ve Hava Pompası Fiyatı Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) 2 ay önce hastane bahçesinde akü bitti kaldım 2 teker kaldırım üzerinde. Akü takviye kablom var sanıyordum, meğerse yokmuş Otoparkta sormadığım adam kalmadı, hiç kimsede yok takviye kablosu. Sağolsun arkadaş yarım saatlik yoldan geldi takviye yaptık da çalıştırdık arabayı, doğru akücüye. Bu olaydan sonra bende bu cihazlara çok baktım ama hiç birine güvenip de alamadım. Sonra da bakmayı bıraktım nasıl olsa aküyü yeni değiştirdim diye Bi sonraki yolda kalana kadar da bakmam herhalde 3 saat önce tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts