İçeriğe Yönlendir

Akü Takviye Kiti

Azad Mirzade

Recommended Posts

Azad Mirzade

Selamlar,

Şu cihaz 8-9 bin civarındaydı, bu fiyatı görünce sizlerle paylaşayım dedim.

Akü takviyesi yapıyor, telefon şarj ediyor, lastik şişiriyor, el feneri var. Type-c ile dolum yapıyorsunuz.

Alsam mı diye benim aklım karıştı sizin de karışsın dedim :D 

https://www.teknobiyotik.com/utrai-jstar-js9-55wh-15000mah-1500a-4-in-1-jump-starter-hava-kompresorlu-tasinabilir-aku-takviye-kiti-js-9.html?srsltid=AfmBOooePtpURVt77ZGwsbydEstnXkrCJt3NHc9lJ18dHthnDU2tk571

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Azad Mirzade yazdı:

Selamlar,

Şu cihaz 8-9 bin civarındaydı, bu fiyatı görünce sizlerle paylaşayım dedim.

Akü takviyesi yapıyor, telefon şarj ediyor, lastik şişiriyor, el feneri var. Type-c ile dolum yapıyorsunuz.

Alsam mı diye benim aklım karıştı sizin de karışsın dedim :D 

https://www.teknobiyotik.com/utrai-jstar-js9-55wh-15000mah-1500a-4-in-1-jump-starter-hava-kompresorlu-tasinabilir-aku-takviye-kiti-js-9.html?srsltid=AfmBOooePtpURVt77ZGwsbydEstnXkrCJt3NHc9lJ18dHthnDU2tk571

Site sağlam mı? 

Yorum bağlantısı
Azad Mirzade

Site de firma da hayli sağlam, yıllardır sektörde olan bir firma. 

O konuda sorun olmaz, pek çok markanın distiliğini yapıyorlar.

Yanıma, eskiden burda çalışan bir arkadaş geldi de o söyledi bana da, ben de sektördeyim ürün alıyoruz kendilerinden. Normalde bilgisayar aksamı satarlar da böyle şeyler de varmış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Ben farklı bir marka pompayı daha önce almıştım. Pompa kısmına yorum yapamam.

Bu marka jump starter denilen akü takviye cihazını aldım. 2 yıldır hem sattığım clioda hemde arkadaşlarımın araçlarında ve motosikletlerinde çok defa kullandım. Powerbank olarakta aydınlatma olarakta işimizi oldukça görüyor. Bendeki cihaz hızlı şarj etmiyor. Ancak cihazı tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Saim Ulaş Yılmaz

Pili 2 sene içinde havlu atacağı için birden çok işlevli olanı alıp bozulunca tekrar almak daha mantıklı gelmeye başladı bana.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Yakın zamanda şu üründen aldım, inik lastikte henüz denemedim. Top şişirmekte haliyle çok hızlı. Hızlı şarj özelliği yok, esas işi lastik şişirme ve akü takviye. Usb den şarj oluyor. 

Fiyat-mah karşılaştırması ile alınabilir. Bilindik sitelerde kupon vs de oluyor. 

Auhma A8822 4-In-1 Akıllı Akü Takviye Cihazı ve Hava Pompası Fiyatı

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
(düzenlendi)

2 ay önce hastane bahçesinde akü bitti kaldım 2 teker kaldırım üzerinde.

Akü takviye kablom var sanıyordum, meğerse yokmuş :D 

Otoparkta sormadığım adam kalmadı, hiç kimsede yok takviye kablosu.

Sağolsun arkadaş yarım saatlik yoldan geldi takviye yaptık da çalıştırdık arabayı, doğru akücüye.

Bu olaydan sonra bende bu cihazlara çok baktım ama hiç birine güvenip de alamadım.

Sonra da bakmayı bıraktım nasıl olsa aküyü yeni değiştirdim diye :D  Bi sonraki yolda kalana kadar da bakmam herhalde 

tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Ben akü takviyesi için bunu kullanıyorum. Ucuz

gp-23a-12v-alkalin-kalem-kumanda-pili-al

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...