Yasin Kızılca 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Arkadaşlar merhaba, Bugün daha önce hiç olmayan bir problemle karşılaştım sabah aracımı çalıştırdım 1-2 dk. rölantide bagajda illerim bitine kadar çalıştırdım ve yola çıktım ışıklarda durdum aracın devir saati bir kaç kere 1000 devirden 500 devire kadar indi stop edecekmiş gibi oldu bir sonraki ışıklarda yine aynı sorunu yaşadım rölanti düşüp iniyordu. fakat gideceğim yere vardıktan sonra sorun ortadan kalktı işlerim bitti 4 saat sonra aracı çalıştırdım fakat aynı sorunu yaşadım yanı araç ısındıktan sonra yapmadığını fark ettim aklıma gelen ilk şey hava akış metre oldu söktüm temizledim taktım ama sorun devam ediyor neden kaynaklanabilir acaba ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 saat önce Paylaş 18 saat önce O yılların kronik sorunu, hız sensörü olması lazım. KM ekranı hiç çizgi çizgi ( ----- ) oldu mu? 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kızılca 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Sani Gerşon yazdı: O yılların kronik sorunu, hız sensörü olması lazım. KM ekranı hiç çizgi çizgi ( ----- ) oldu mu? Yok hocam olmadi sadece soğukken araç anlattığım problem rolanti düşüp iniyor aracın çekişinde de bir problem yok suana kadar topladığım bilgi rolanti motoru ve map sensörü oldu Map sensörünü temizledim daha öncede arızalanmışti motor ışığı yakıyordu yeni sensör taktım motor ışığı söndü. Geriye suan aklima takılan rolanti motoru Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce tdci da rölanti motoru yok hiçbir dieselde olmaz her şeyi enjektör ayarlar. egr sorunu başlıyor olabilir 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts