Erdem Doğan 2 Haziran Yazar Paylaş 2 Haziran R modellerinde bulunan buyuk kulakciklardan siparis ettim. Orjinali R versiyonu Renkli ve gereksiz buyuk olan, mevcut kulakcigin uzerine yapistirilanlardan istemedim. Airbag ve tus takimi sökülecek. 1er vida turuyor. Tak calistir seklinde. Üzerindeki yazlik lastiklerin durumu iyi olunca 4 mevsimle degistirmek yerine kislik set aldim. 17 inc orjinal Golf 8 jantlari. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 2 Haziran Yazar Paylaş 2 Haziran (düzenlendi) Her aracta yaptigim gibi Bosch Aerotwin silecek takimi ve Mann aktif karbonlu polen filtresi siparis ettim. KN hava filtresi gelince hemen degistirecegim. Burada hava filtresi degisim periyodu 5 sene veya 90 bin kilometre. Zamani veya kilometresi dolmamis ama bilgisayar yag degisimi gerekli diyor. Haftaya yetkli servisten randevu yapildi. Yag ve yag filtresi tapa ve contalar degisiyor. 200 euro 5,7 litre 0-20 yag, 150 euro iscilik ile toplam 400 euro tutuyor. 2 Haziran tarihinde Erdem Doğan tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Erdem Doğan yazdı: Burada hava filtresi degisim periyodu 5 sene veya 90 bin kilometre. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 3 Haziran Yazar Paylaş 3 Haziran Alptuğ Özcan yazdı: Dogru cunku 3 yillik 35 bin km de cikan filtre gayet temiz KN yerini aldi 2 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Hayırlı olsun hocam çok güzel araç.. Sorması ayıp ne kadara mal oldu 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Tayfun Aydın yazdı: Hayırlı olsun hocam çok güzel araç.. Sorması ayıp ne kadara mal oldu Alman şansölyesinin maaşından fazladır kesin 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 05:48 Paylaş Perşembe 05:48 Hayırlı olsun çok güzel araç. Kutu içi kn seste fark oldu mu? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 06:27 Paylaş Perşembe 06:27 Erdem Doğan yazdı: Burada hava filtresi degisim periyodu 5 sene veya 90 bin kilometre. değişmez yazsa da olurmuş yani Yorum bağlantısı
Erdem Doğan Perşembe 07:29 Yazar Paylaş Perşembe 07:29 Onur Demir yazdı: Güle güle kullanın. Güzel araç Kendi aracım da dahil tek alışamadığım konu vites topuzunun olmaması Yardim eden olsa sundan siparis verip takardim Tayfun Aydın yazdı: Hayırlı olsun hocam çok güzel araç.. Sorması ayıp ne kadara mal oldu 30 bin İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun çok güzel araç. Kutu içi kn seste fark oldu mu? Ust devirlere cikmadim, yag degisiminden sonra test edecegim. Ancak videolarda ust devirlerde seste fark var. 3 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Evet focus 2 kadar etkilesim almayan Golf 8 e R kulakcik montaji tamamlandi öncesi sonrasi kontak kapali olmasina ragmen fisini cekince airbag isigi yakti. Akuyu sökmek lazimmis, buradan bilgi vermis olayim what is next? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce burada arabalardan ziyade sahiplerinin kalitesi etkileşim alır , kalite esastır Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce 5li ceteden ilk etkilesim geldi, cevap vermek icin digerlerini beklesek mi 😂 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Erdem Doğan yazdı: 5li ceteden ilk etkilesim geldi, cevap vermek icin digerlerini beklesek mi 😂 bunu açman lazım ne terbiyesizliktir yazdığını bil haddini aşma! 2 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts