Erdem Doğan 2 Haziran Yazar Paylaş 2 Haziran R modellerinde bulunan buyuk kulakciklardan siparis ettim. Orjinali R versiyonu Renkli ve gereksiz buyuk olan, mevcut kulakcigin uzerine yapistirilanlardan istemedim. Airbag ve tus takimi sökülecek. 1er vida turuyor. Tak calistir seklinde. Üzerindeki yazlik lastiklerin durumu iyi olunca 4 mevsimle degistirmek yerine kislik set aldim. 17 inc orjinal Golf 8 jantlari. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 2 Haziran Yazar Paylaş 2 Haziran (düzenlendi) Her aracta yaptigim gibi Bosch Aerotwin silecek takimi ve Mann aktif karbonlu polen filtresi siparis ettim. KN hava filtresi gelince hemen degistirecegim. Burada hava filtresi degisim periyodu 5 sene veya 90 bin kilometre. Zamani veya kilometresi dolmamis ama bilgisayar yag degisimi gerekli diyor. Haftaya yetkli servisten randevu yapildi. Yag ve yag filtresi tapa ve contalar degisiyor. 200 euro 5,7 litre 0-20 yag, 150 euro iscilik ile toplam 400 euro tutuyor. 2 Haziran tarihinde Erdem Doğan tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Erdem Doğan yazdı: Burada hava filtresi degisim periyodu 5 sene veya 90 bin kilometre. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 3 Haziran Yazar Paylaş 3 Haziran Alptuğ Özcan yazdı: Dogru cunku 3 yillik 35 bin km de cikan filtre gayet temiz KN yerini aldi 3 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Hayırlı olsun hocam çok güzel araç.. Sorması ayıp ne kadara mal oldu 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Tayfun Aydın yazdı: Hayırlı olsun hocam çok güzel araç.. Sorması ayıp ne kadara mal oldu Alman şansölyesinin maaşından fazladır kesin 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Hayırlı olsun çok güzel araç. Kutu içi kn seste fark oldu mu? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Erdem Doğan yazdı: Burada hava filtresi degisim periyodu 5 sene veya 90 bin kilometre. değişmez yazsa da olurmuş yani Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 4 Haziran Yazar Paylaş 4 Haziran Onur Demir yazdı: Güle güle kullanın. Güzel araç Kendi aracım da dahil tek alışamadığım konu vites topuzunun olmaması Yardim eden olsa sundan siparis verip takardim Tayfun Aydın yazdı: Hayırlı olsun hocam çok güzel araç.. Sorması ayıp ne kadara mal oldu 30 bin İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun çok güzel araç. Kutu içi kn seste fark oldu mu? Ust devirlere cikmadim, yag degisiminden sonra test edecegim. Ancak videolarda ust devirlerde seste fark var. 3 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Evet focus 2 kadar etkilesim almayan Golf 8 e R kulakcik montaji tamamlandi öncesi sonrasi kontak kapali olmasina ragmen fisini cekince airbag isigi yakti. Akuyu sökmek lazimmis, buradan bilgi vermis olayim what is next? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce burada arabalardan ziyade sahiplerinin kalitesi etkileşim alır , kalite esastır Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce 5li ceteden ilk etkilesim geldi, cevap vermek icin digerlerini beklesek mi 😂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Erdem Doğan yazdı: 5li ceteden ilk etkilesim geldi, cevap vermek icin digerlerini beklesek mi 😂 bunu açman lazım ne terbiyesizliktir yazdığını bil haddini aşma! 12 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Erdem Doğan yazdı: 5li ceteden ilk etkilesim geldi, cevap vermek icin digerlerini beklesek mi 😂 Erdem sürekli Çağlar'a sataşıyorsun, derdin ne? Amacın ne? Beşli çete kavramı ağır bir itham. Kast ettiğin nedir? Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Erdem sürekli Çağlar'a sataşıyorsun, derdin ne? Amacın ne? Beşli çete kavramı ağır bir itham. Kast ettiğin nedir? Satasmak mi? Burada malum sahsin adi bile gecmiyor. Hangi hakla insanlarin kisiligi ve kalitesi uzerine yorum yapabiliyor? Foruma uye olurken kendini bilmezin teki hakkinizda yorum yapabilir diye bir bilgilendirme gormedim. varmiydi? Ayrica burada had bildirecek birisi de degil. Terbiyeyi de ogrenecemiz son kisi olabilir.. Soruna gelecek olursak, benim ithamimdan once kendisinin yaptigi yorum hakkinda senin bir degerlendirmen var mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Erdem Doğan yazdı: Soruna gelecek olursak, benim ithamimdan once kendisinin yaptigi yorum hakkinda senin bir degerlendirmen var mi? Ortamı geren, kaşıyan sensin. Bu yaptığın ilk değil. Geçenlerde de bir mesajını silmiştim. 5 li çeteyi bi açıkla hele. Kimmiş bu beşli. Nasıl çeteleşmiş. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ortamı geren, kaşıyan sensin. Bu yaptığın ilk değil. Geçenlerde de bir mesajını silmiştim. 5 li çeteyi bi açıkla hele. Kimmiş bu beşli. Nasıl çeteleşmiş. Hangi mesajim ortami germis? Sikayet alan mesajim varsa ekran goruntusu rica ediyorum. Gecenlerde habersiz ve aciklama yapmadan sildigin mesajimin malum sahisla alakasi nedir, anlamadim? Sen ortami geren yukaridaki ilk mesaji bir degerlendir, sonra devamini konusalim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Erdem Doğan yazdı: Foruma uye olurken kendini bilmezin teki hakkinizda yorum yapabilir diye bir bilgilendirme gormedim. varmiydi? Ayrica burada had bildirecek birisi de degil. Terbiyeyi de ogrenecemiz son kisi olabilir.. Sen baya dolmuş, içlenmişsin. Çağlar ne yaptı acaba sana. Arada bir gelip laf sokuyorsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Erdem Doğan yazdı: Hangi mesajim ortami germis? Sikayet alan mesajim varsa ekran goruntusu rica ediyorum. Gecenlerde habersiz ve aciklama yapmadan sildigin mesajimin malum sahisla alakasi nedir, anlamadim? Erdem gözden kaçmıyor, bunu senin bildiğin kadar ben de görüyorum. Daha önce Çağlar'a da sormuştum, aranızda bir şey mi geçti, neden sataşıyor diye. Hiç bir şey geçmedi, beraber çay içmişliğim bile yok demişti. Ancak sen laf sokup duruyorsun. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 58 dakika önce Yazar Paylaş 58 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sen baya dolmuş, içlenmişsin. Çağlar ne yaptı acaba sana. Arada bir gelip laf sokuyorsun. Iclenmedim de, doldugum konu donanimhaber kivamindaki yorumlari, belli bir guruhu ovme ve digerlerini b.oklama istikrari. Maalesef mesajlarini gormek zorunda kaliyoruz ve eminim benim gibi dusunenler vardir. O bana birsey yapamaz da, cay icmisligimiz bile olmayan kisi nereden cesaret alarak benim "nasil olsa begenmeyeceksin" yorumuna istinaden terbiyesizlikle itham edebiliyor? Sonrasinda aklinca yurtdisinda olmam sebebiyle ulkeye katkidan bahsediyor. Vizyon olmadigindan sanirim yurtidisindan da ulkesine katki saglanabilecegini bilmiyor. O cay icmeye devam etsin. Benim mesajlar dikkatinden kacmiyorken, bunlar nasil kacti? Simdi adil bir yoneteci olarak degerlendirmeni bekliyorum, sonra 5li ceteli konusalim. Numaram sende var, istedigin zaman arayabilirsin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce Erdem Doğan yazdı: Benim mesajlar dikkatinden kacmiyorken, bunlar nasil kacti? Simdi adil bir yoneteci olarak degerlendirmeni bekliyorum, sonra 5li ceteli konusalim. Numaram sende var, istedigin zaman arayabilirsin. Cevap hakkı doğruyorsun. Durduk yere laf sokuyorsun. Bu konuda da öyle yaptın. 5'li çeteden biri geldi diyen sensin. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 32 dakika önce Yazar Paylaş 32 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Cevap hakkı doğruyorsun. Durduk yere laf sokuyorsun. Bu konuda da öyle yaptın. 5'li çeteden biri geldi diyen sensin. Kacinci kez soruyorum bilmiyorum, bu konuda cevap hakki doguracak bir mesajim varmi? Sikayet alan bir mesajim var mi? Hakaret icerikli ilk mesaj hakkinda neden yorum yapmiyorsun, yapamiyorsun? Cevap verirsen, 5li cete hakkinda konusalim. Cevap vermeyeceksen, lutfen bu mesajlar burada boyle kalsin, silme. Yorum bağlantısı
Recommended Posts