Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Focus2 ile Çağlar'ın focusu işaret ettiğini düşünüyorum. Çağlar'da öyle düşünerek cevap vermiş olabilir. Çünkü her fırsatta laf sokuyorsun. Yanlış düşünmüş olabilirim. Çağlar da yanlış düşünmüş olabilir.. Tamam şimdi 5'li çeteyi burada konuşalım. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Focus2 ile Çağlar'ın focusu işaret ettiğini düşünüyorum. Çağlar'da öyle düşünerek cevap vermiş olabilir. Çünkü her fırsatta laf sokuyorsun. Yanlış düşünmüş olabilirim. Çağlar da yanlış düşünmüş olabilir.. Tamam şimdi 5'li çeteyi burada konuşalım. Neden uzerine aliniyor, Focus 2 severler dernegi baskani mi? Birkac gun oncesine kadar benimde Focus 2m vardi, onun icin actigim konu daha fazla etkilesim aldi. Dusuncesine dayanarak istedigi kisiye yorum yapma hakkini nereden aliyor? Ortami geren ve hakaret iceren mesaji hakkinda hala bir degerlendirmen yok. Kimseye laf sokmuyorum, uzerine alinanin derdi vardir. Benim problemim degil. Yanlis dusundugun ve itham ettigin icin ozrunu bekliyorum, malum kisi de yanlis dusundugu icin ozur dilemeli. Sonra 5li ceteli istedigin yerde konusabiliriz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ben Çağlar ile konuşmadan focus2 yi görünce direk Çağlar'a laf sokuyor diye düşündüm. Bunu düşündüren sensin. Yanlış düşünmüş olabilirim. Yanlışsa Özür dilerim. Ama tekrar ediyorum, bunu düşündüren sensin. 5'li çeteyi burada şimdi konuşalım. Bu çete kimlerden oluşuyor. Kime nasıl kumpaslar kuruyor. İcraatları nedir? Erdem Doğan yazdı: 5li ceteden ilk etkilesim geldi, cevap vermek icin digerlerini beklesek mi 😂 Bunu bekliyor muydun, bekliyorduysan neden? Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Arac modeli uzerinden birisine neden nasil laf sokulur anlamadim. Citroen Saxo olsa neyse.. Ozur dileme erdemi gosterdigin icin tesekkur ederim. Benim boyle dusunmene sebep olacak bir mesajim olduguna inanmiyorum. Kronolojik olarak gidelim, asagidaki hareket icerikli mesaji degerlendirmeni bekliyorum, Israrla cevap vermemenden, yorumu dogru buldugunu dusunmeye basliyorum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Erdem Doğan yazdı: Benim boyle dusunmene sebep olacak bir mesajim olduguna inanmiyorum. Erdem, arşiv karıştırmayı sevmem, arşiv karıştırıp deliller toplayanları da sevmem. Geçmişte bir üye vardı, sürekli ekran görüntüleri alır saklardı. Bu sebeple, geçmişi tarayıp, sen şurada şunu demişsin, burada bunu demişsin. Bak şöyle yapmışsın diyecek değilim. Evet profiline girip focus 2 konuna baktım ve kendi focusunu işaret ediyor olabilir diye iyi niyetle düşündüm. Ancak gördüğüm net olarak Çağlara ara ara laf soktuğundur. Bu da laf sokmadan ileriye gitmediği için bu güne kadar dikkate almadım.. Belli ki, bir şeyler hakkında ön yargıların var ki 5 li çete ifadesini kullandın. Bu konudan ayrı olarak; belli ki laf sokma amacın tartışmanın içine birilerini çekmek. Yine belli ki hedefinde bir grup var. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Erdem, arşiv karıştırmayı sevmem, arşiv karıştırıp deliller toplayanları da sevmem. Geçmişte bir üye vardı, sürekli ekran görüntüleri alır saklardı. Bu sebeple, geçmişi tarayıp, sen şurada şunu demişsin, burada bunu demişsin. Bak şöyle yapmışsın diyecek değilim. Evet profiline girip focus 2 konuna baktım ve kendi focusunu işaret ediyor olabilir diye iyi niyetle düşündüm. Ancak gördüğüm net olarak Çağlara ara ara laf soktuğundur. Bu da laf sokmadan ileriye gitmediği için bu güne kadar dikkate almadım.. Belli ki, bir şeyler hakkında ön yargıların var ki 5 li çete ifadesini kullandın. Bu konudan ayrı olarak; belli ki laf sokma amacın tartışmanın içine birilerini çekmek. Yine belli ki hedefinde bir grup var. Konuyu saptiriyorsun.. Gecmiste ne demis olabilirim ki malum sahis bu yorumu yapabilsin? Gordugum kadariyla benim mesajlarim dikkatinden kacmiyor. Demekki ortami geren, kasiyan veya hakaret iceren bir mesajim yok. Hala ve israrla degerlendirme yapmiyorsun, yanlis ve hakaret iceriyor demiyorsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ben özrümü diledim. Konu uzatmadan dağıtmadan cevap bekliyorum. 5'li çete kim, icraatları nedir? Neden böyle düşündün? Hangi konuda birlik olunup üstüne gelindi? Hangi konuda sana kumpas kuruldu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Erdem Doğan yazdı: Hala ve israrla degerlendirme yapmiyorsun, yanlis ve hakaret iceriyor demiyorsun. Başkasının özürüne karışmam.. Değişik düşündüyse sebepleriyle sebebini açıklar. Focus 2 konun etkileşim alırken kaliteli, golf ile kalitesiz mi oluyorsun. O söyleme de katılmıyorum. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben özrümü diledim. Konu uzatmadan dağıtmadan cevap bekliyorum. 5'li çete kim, icraatları nedir? Neden böyle düşündün? Hangi konuda birlik olunup üstüne gelindi? Hangi konuda sana kumpas kuruldu? Bekledigim cevap yok, tahmin ettigim gibi... Benim mesajimda herhangi bir grubun uzerime geldigi veya kumpas kurdugu yazmiyor. Olamaz da.. 5li cete tabiri herkesin malumu uzerine bilinen isimlerin kanunlarin (burada forum kurallari) uzerine tutulmasi, istedigi gibi hareket etme hakkina sahip olanlar icin kullaniliyor. Bazi kisilerin taze ornekte goruldugu uzere kayirilmasi sebebiyle boyle bir yorum yaptim. Bunu yaptiranda sensin. Yok, herkes esittir, forum hepimizin diyorsan, ki demelisin, benim mesajlarima yaptigin gibi acikca ona da yorum yap... Mehmet Ozyurek yazdı: Başkasının özürüne karışmam.. Değişik düşündüyse sebepleriyle sebebini açıklar. Focus 2 konun etkileşim alırken kaliteli, golf ile kalitesiz mi oluyorsun. O söyleme de katılmıyorum. Baskasinin adina ozur beklentim yok, ne dusundugu umrumda degil.. Senin yazilan mesaja neden yorumun yok? Benim yazdiklarim dikkatini cekiyormus ama Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Focus 2 konun etkileşim alırken kaliteli, golf ile kalitesiz mi oluyorsun. O söyleme de katılmıyorum. Bu yorum o mesaja ait olarak yapılmış? Erdem Doğan yazdı: Senin yazilan mesaja neden yorumun yok? Benim yazdiklarim dikkatini cekiyormus ama Ayrıca araç hayırlı olsun, sağlıkla kullan Bence yurt dışı araç alımlarında fiyat paylaşımı yasaklansın 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Furkan Avcı yazdı: Bu yorum o mesaja ait olarak yapılmış? Furkan abi ayni tarzda ben veya herhangi biri yorum yapsa, degerlendirmenin sonu katilmiyorum ile mi biterdi sence? Emmi arac uzerinden konusuyor ama cok iyi biliyor ki konu marka/model degil. Kimse kimseyi aptal yerine koymasin. Yetiskin insanlar oldugumuzu dusunuyorum. Cevap hakkima gelince, malum sahis; burada herhangi birinin kisiligine veya kalitesine yorum yapmak senin boyunu cok cok asar, kendini ne saniyorsun bilmiyorum ama, grup sozcusu veya basin danismani olmadigina gore fikrin sorulmadan yorum yapmana gerek yok. klavyede delikanli cok, bir problemin varsa numarama cok kolay ulasabilirsin. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Gereksiz konulardan sonra teknige donelim, belki Golf 8'ine yapmak isteyen olur diye paylasiyorum. Malum kaput amortisoru yok ama yeri hazir. Birkac modifiye firmasi amortisor ve kaput kismindaki montaj parcasini urettirmis. Racingline Bonnet Gas Strut Lifter | for Golf mk8 Fiyati ortalam 100 Euro, TR'de 5-6 bin arasi. Ayni ebatlarda amortisor bircok markada var. Ancak baglanti aparati linkteki gibi piyasada yok. Birkac markaya ulastim ancak ayri satmiyorlar. Golf 7 veya bircok modelin baglanti aparati kaputtaki yere oluyor ancak amortisorun acisindan dolayi genlesme kabina carpiyor. Bunu da cogu kisi fark etmemis. Bu yuzden israrla linkteki baglanti aparatini aradim cunku o kaputtaki kilidine takiliyor ve konumu geregi genlesme kabina carpmiyor. Internetten cok daha uyguna Sitabilus 086531 amortisor siparis ettim. Ureticilerden birisi baglanti aparatini piyasadan farkli sekilde temin edebilecegimi soyledi. 20mm M6 uzatma adaptoru olarak gecen su parca, ve 10mm M6 baglanti parcasi ile birlikte Su sekle getirip, kilit vidasina takiyoruz Temin etmek istedigim aparat boyuk olarak daha kisa ve kendinden somunlu, ancak hicbir yerde yok Unutmadan, yanlis montaj yeri Dogru montaj yeri Motor kismindaki montaj yeri hazir 7 saat önce tarihinde Erdem Doğan tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Erdem Doğan yazdı: Malum kaput amortisoru yok ama yeri hazir. Birkac modifiye firmasi amortisor ve kaput kismindaki montaj parcasini urettirmis. Racingline Bonnet Gas Strut Lifter | for Golf mk8 Fiyati ortalam 100 Euro, TR'de 5-6 bin arasi. Ayni ebatlarda amortisor bircok markada var. Ancak baglanti aparati linkteki gibi piyasada yok. Birkac markaya ulastim ancak ayri satmiyorlar. Golf 7 veya bircok modelin baglanti aparati kaputtaki yere oluyor ancak amortisorun acisindan dolayi genlesme kabina carpiyor. Bunu da cogu kisi fark etmemis. Bu yuzden israrla linkteki baglanti aparatini aradim cunku o kaputtaki kilidine takiliyor ve konumu geregi genlesme kabina carpmiyor. Internetten cok daha uyguna Sitabilus 086531 amortisor siparis ettim. Ureticilerden birisi baglanti aparatini piyasadan farkli sekilde temin edebilecegimi soyledi. 20mm M6 uzatma adaptoru olarak gecen su parca, ve 10mm M6 baglanti parcasi ile birlikte Su sekle getirip, kilit vidasina takiyoruz Temin etmek istedigim aparat boyuk olarak daha kisa ve kendinden somunlu, ancak hicbir yerde yok Unutmadan, yanlis montaj yeri Dogru montaj yeri Motor kismindaki montaj yeri hazir @Mustafa Tüfekçi sen böyle bişey arıyodun heralde ? Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: @Mustafa Tüfekçi sen böyle bişey arıyodun heralde ? Benim icin ariyordu, kuzen adamin dibidir Zaten bu parca fikri kuzenden geldi ama kafada oturtamamistim. Uretici tam olarak linki verince canlandi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Erdem Doğan yazdı: Foruma uye olurken kendini bilmezin teki hakkinizda yorum yapabilir diye bir bilgilendirme gormedim. isim alalım ortaya laf atmayalım Erdem Doğan yazdı: 5li cete hakkinda konusalim siyasi söylemler bu forumda hiç olmadı olamaz da Erdem Doğan yazdı: klavyede delikanli cok, bir problemin varsa numarama cok kolay ulasabilirsin. bunu kime yazdın isim alalım önce Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Erdem Doğan yazdı: bu mesajlar burada boyle kalsin, silme. evet silininnce geçmiş dönemden ankara grubu provakasyonu mesjın da silinmiş ti sanırım_ bilmeyenler çoktur o günleri ama oradan da ekmek çıkmadı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: @Mustafa Tüfekçi sen böyle bişey arıyodun heralde ? Evet Erdem için bakıyorduk. Erdem Doğan yazdı: Benim icin ariyordu, kuzen adamin dibidir Zaten bu parca fikri kuzenden geldi ama kafada oturtamamistim. Uretici tam olarak linki verince canlandi. Fikri Petrolcu bı abimizden arakladik diyelim :P @Hasan Karabekiroglu Parçayı numune olsa yaparız diyenler var da numune olsa takarız demiştik zaten :∆ Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Erdem hayırlı olsun makina. O koca kulaklar ele takılmıyor mu? he birde normal uzatma maşon mu ne o demir parçası. Hidrolik hortum satan yerlerde bulunurlar ekseri 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Sagol abi. Hayir takilmiyor. Cok ince ve direksiyona yakin. Simit 180 derece donukken yani tersken vites yukseltmek eskilere gore daha kolay oluyor. Burada ana yola katilim tam 90 derece olunca malum, cok kullaniyorum. Asil amaci zaten pistte daha kolay ulasilabilir olmasi. O yuzden sadece R modellerinde geliyor. Parcayi amazondan siparis ettim geldi, amortisoru tutacak parcayi bekliyorum. Yarin takarim muhtemelen. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Erdem Doğan yazdı: Tij uzatma somunu diye de geçer çoğu hırdavatcıda vardır. Bunun bir de bir tarafı iç bir tarafı dış diş olanı da var. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts