Abdussamed Acar 16 Haziran Paylaş 16 Haziran Vışşş.. yeni okudum, hayalimizdi bir zamanlar Allah kazasız belasız mutlu günlerde binmeyi nasip eder inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 16 Haziran Yazar Paylaş 16 Haziran Parlakligi gitmis egsoz uclarina Dr Wack ile gerekli dokunusu yaptim 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Haziran Paylaş 17 Haziran Mustafa'nın sakalı yok ama, diye yazmamışsın :P 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 17 Haziran Yazar Paylaş 17 Haziran Erdem Doğan yazdı: Temizlik kiti satiliyor. Temizleyici ve yaglayici. 10 bin km de bir temizlerim diye dusundum. Kuzenlerden birisi gereksiz, hatta zarari olabilir diye yorum yapinca teknik acidan yorum istedim. Motora daha fazla hava girmesinin bir zarari olacagini sanmiyorum. Aksine faydasi olmasi lazim. KN iyi bir marka oldugu icin yeterli filtreleme yapacaktir. Bence fazla yaglanirsa sorun olabilir sadece? Mustafa Tüfekçi yazdı: Mustafa'nın sakalı yok ama, diye yazmamışsın :P Aslinda tam burada soylemisim ama 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Normal 8 ile GTI spoyleri aynı olunca, clubsport modeli ile degistirmek istedim. Uzaktada olsa bi tane buldum, ancak satici biraz nazli olunca bekleyemedim. Uzak dogudan benzer modeli siparis ettim. Mevcut spoylerin üzerine yapistiriliyor. Fena olmadi sanki. Before after 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Şimdi kaput alti guzel olunca boyle eklentiler insana keyif veriyor süs olarak kalmıyor. Güle gule kullanin. 🧿 1 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Arkadaki 190 da güzelmiş usta kardesler kendilerine almis, bi 190 kadar da masraf etmisler. isin icin olana o kadar masraf ettiren nostalji bize neler yapmaz 😂 Sinan Akgöl yazdı: Şimdi kaput alti guzel olunca boyle eklentiler insana keyif veriyor süs olarak kalmıyor. Güle gule kullanin. 🧿 Aslında safe stage 1 yapacak birini ariyorum. Küsüratli sevmiyorum düz 300 olsun 😂 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Erdem Doğan yazdı: Aslında safe stage 1 yapacak birini ariyorum. Küsüratli sevmiyorum düz 300 olsun 😂 Çok mantıklı sonuna kadar destekliyorum 😁 stage 1 + dsg stage 1 ile. 300 olsun bizim olsun en güzeli. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 48 dakika önce Yazar Paylaş 48 dakika önce Yazilimdan önceki adım planlandi, Orta susturucu iptalli clubsport stil milltek ❤️ Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce (düzenlendi) Erdem Doğan yazdı: Yazilimdan önceki adım planlandi, Orta susturucu iptalli clubsport stil milltek ❤️ Bunu da yazicaktimda tüv de sorun olmuyor dimi oradaki surec daha farkli. Abt duruyor mu hala acaba vw icin duriyormusta çok eyro 44 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts