Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Focus2 ile Çağlar'ın focusu işaret ettiğini düşünüyorum. Çağlar'da öyle düşünerek cevap vermiş olabilir. Çünkü her fırsatta laf sokuyorsun. Yanlış düşünmüş olabilirim. Çağlar da yanlış düşünmüş olabilir.. Tamam şimdi 5'li çeteyi burada konuşalım. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Focus2 ile Çağlar'ın focusu işaret ettiğini düşünüyorum. Çağlar'da öyle düşünerek cevap vermiş olabilir. Çünkü her fırsatta laf sokuyorsun. Yanlış düşünmüş olabilirim. Çağlar da yanlış düşünmüş olabilir.. Tamam şimdi 5'li çeteyi burada konuşalım. Neden uzerine aliniyor, Focus 2 severler dernegi baskani mi? Birkac gun oncesine kadar benimde Focus 2m vardi, onun icin actigim konu daha fazla etkilesim aldi. Dusuncesine dayanarak istedigi kisiye yorum yapma hakkini nereden aliyor? Ortami geren ve hakaret iceren mesaji hakkinda hala bir degerlendirmen yok. Kimseye laf sokmuyorum, uzerine alinanin derdi vardir. Benim problemim degil. Yanlis dusundugun ve itham ettigin icin ozrunu bekliyorum, malum kisi de yanlis dusundugu icin ozur dilemeli. Sonra 5li ceteli istedigin yerde konusabiliriz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ben Çağlar ile konuşmadan focus2 yi görünce direk Çağlar'a laf sokuyor diye düşündüm. Bunu düşündüren sensin. Yanlış düşünmüş olabilirim. Yanlışsa Özür dilerim. Ama tekrar ediyorum, bunu düşündüren sensin. 5'li çeteyi burada şimdi konuşalım. Bu çete kimlerden oluşuyor. Kime nasıl kumpaslar kuruyor. İcraatları nedir? Erdem Doğan yazdı: 5li ceteden ilk etkilesim geldi, cevap vermek icin digerlerini beklesek mi 😂 Bunu bekliyor muydun, bekliyorduysan neden? Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Arac modeli uzerinden birisine neden nasil laf sokulur anlamadim. Citroen Saxo olsa neyse.. Ozur dileme erdemi gosterdigin icin tesekkur ederim. Benim boyle dusunmene sebep olacak bir mesajim olduguna inanmiyorum. Kronolojik olarak gidelim, asagidaki hareket icerikli mesaji degerlendirmeni bekliyorum, Israrla cevap vermemenden, yorumu dogru buldugunu dusunmeye basliyorum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Erdem Doğan yazdı: Benim boyle dusunmene sebep olacak bir mesajim olduguna inanmiyorum. Erdem, arşiv karıştırmayı sevmem, arşiv karıştırıp deliller toplayanları da sevmem. Geçmişte bir üye vardı, sürekli ekran görüntüleri alır saklardı. Bu sebeple, geçmişi tarayıp, sen şurada şunu demişsin, burada bunu demişsin. Bak şöyle yapmışsın diyecek değilim. Evet profiline girip focus 2 konuna baktım ve kendi focusunu işaret ediyor olabilir diye iyi niyetle düşündüm. Ancak gördüğüm net olarak Çağlara ara ara laf soktuğundur. Bu da laf sokmadan ileriye gitmediği için bu güne kadar dikkate almadım.. Belli ki, bir şeyler hakkında ön yargıların var ki 5 li çete ifadesini kullandın. Bu konudan ayrı olarak; belli ki laf sokma amacın tartışmanın içine birilerini çekmek. Yine belli ki hedefinde bir grup var. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Erdem, arşiv karıştırmayı sevmem, arşiv karıştırıp deliller toplayanları da sevmem. Geçmişte bir üye vardı, sürekli ekran görüntüleri alır saklardı. Bu sebeple, geçmişi tarayıp, sen şurada şunu demişsin, burada bunu demişsin. Bak şöyle yapmışsın diyecek değilim. Evet profiline girip focus 2 konuna baktım ve kendi focusunu işaret ediyor olabilir diye iyi niyetle düşündüm. Ancak gördüğüm net olarak Çağlara ara ara laf soktuğundur. Bu da laf sokmadan ileriye gitmediği için bu güne kadar dikkate almadım.. Belli ki, bir şeyler hakkında ön yargıların var ki 5 li çete ifadesini kullandın. Bu konudan ayrı olarak; belli ki laf sokma amacın tartışmanın içine birilerini çekmek. Yine belli ki hedefinde bir grup var. Konuyu saptiriyorsun.. Gecmiste ne demis olabilirim ki malum sahis bu yorumu yapabilsin? Gordugum kadariyla benim mesajlarim dikkatinden kacmiyor. Demekki ortami geren, kasiyan veya hakaret iceren bir mesajim yok. Hala ve israrla degerlendirme yapmiyorsun, yanlis ve hakaret iceriyor demiyorsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ben özrümü diledim. Konu uzatmadan dağıtmadan cevap bekliyorum. 5'li çete kim, icraatları nedir? Neden böyle düşündün? Hangi konuda birlik olunup üstüne gelindi? Hangi konuda sana kumpas kuruldu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Erdem Doğan yazdı: Hala ve israrla degerlendirme yapmiyorsun, yanlis ve hakaret iceriyor demiyorsun. Başkasının özürüne karışmam.. Değişik düşündüyse sebepleriyle sebebini açıklar. Focus 2 konun etkileşim alırken kaliteli, golf ile kalitesiz mi oluyorsun. O söyleme de katılmıyorum. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben özrümü diledim. Konu uzatmadan dağıtmadan cevap bekliyorum. 5'li çete kim, icraatları nedir? Neden böyle düşündün? Hangi konuda birlik olunup üstüne gelindi? Hangi konuda sana kumpas kuruldu? Bekledigim cevap yok, tahmin ettigim gibi... Benim mesajimda herhangi bir grubun uzerime geldigi veya kumpas kurdugu yazmiyor. Olamaz da.. 5li cete tabiri herkesin malumu uzerine bilinen isimlerin kanunlarin (burada forum kurallari) uzerine tutulmasi, istedigi gibi hareket etme hakkina sahip olanlar icin kullaniliyor. Bazi kisilerin taze ornekte goruldugu uzere kayirilmasi sebebiyle boyle bir yorum yaptim. Bunu yaptiranda sensin. Yok, herkes esittir, forum hepimizin diyorsan, ki demelisin, benim mesajlarima yaptigin gibi acikca ona da yorum yap... Mehmet Ozyurek yazdı: Başkasının özürüne karışmam.. Değişik düşündüyse sebepleriyle sebebini açıklar. Focus 2 konun etkileşim alırken kaliteli, golf ile kalitesiz mi oluyorsun. O söyleme de katılmıyorum. Baskasinin adina ozur beklentim yok, ne dusundugu umrumda degil.. Senin yazilan mesaja neden yorumun yok? Benim yazdiklarim dikkatini cekiyormus ama Yorum bağlantısı
Recommended Posts