İçeriğe Yönlendir

Marşpiyel Sürtmesi

Eyüp Tekdemir

Recommended Posts

Eyüp Tekdemir

Merhabalar 

marşpiyel sürtmesi yaşadım park esnasında

sürücü kapısı tarafında

bu sürtme çok sıkıntılı bir sürtmemidir?

düzelirmi?

değer kaybı yaratırmı?
ve nasıl bi yol izlemeliyim? Aracım Seat Leon 2020 FR

IMG_3526.jpeg

IMG_1969.jpeg

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Bazı expertizler, marşpiyeli aksesuar olarak gördükleri için boya değişen yazmıyorlar. 

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Eyüp Tekdemir yazdı:

marşpiyel sürtmesi yaşadım park esnasında

Nazar boncuğu.. takmayın. Düzeltme konusunda ehil arkadaşlar cevap verecektir.

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Hiçbir şey olmaz elinizde fotoğraflar var zaten. Bundan değer kırdıracak adama da satmazsınız olur biter bu kadarı da fazla olmalı. Mini Onarımcılar bile çözer bunu. Ben olsam muhtemelen ellemezdim bile. Yurdaer abinin dediği gibi nazarlık olmuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Bende ellemezdim,çekiçleme filan daha fazla zarar verir bence.Bırakın dursun 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

buna değer kaybını düşündüren piyasasnın yatacak yeri olmasın. tamirindeki olay şu burası 3 kat saç çektirme ile sıfır gibi düzeltilit takoz çekiç burada çalışmaz, sonraki boyama aşamasın farklı, pütür var bu kısımda dolayısı ile yüsek bir fatura çıakr. kasko vars anlaşamalı serviste yaptırın. pütür dokusunu herkes atamaz. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Çağlar Bayur yazdı:

takoz çekiç

Bazen nette izliyorum,adamlar vida ile delip tutturup çekiyor ama kaç tane delik acıyor :biggrin:gerçeklik??yada ne kadar sağlıklı 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Fikri Keleş yazdı:

Bazen nette izliyorum,adamlar vida ile delip tutturup çekiyor ama kaç tane delik acıyor :biggrin:gerçeklik??yada ne kadar sağlıklı 

yok öyle bir tamir şekli normalde tabii :rofl: macunla sıvayıp te yapablirler tabi

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Çağlar Bayur yazdı:

yok öyle bir tamir şekli normalde tabii :rofl: macunla sıvayıp te yapablirler tabi

Yaşandı,macunlanmis marşpiyel en ufak temasta dökülüyor,altı çürümüş olarak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

marşpiyel sacı kalın olduğu için göçükcüler yapamıyor, mecburen boyanın kazınıp çektirilmesi lazım. sonra da lokal boya. işçiliği iyi yapılırsa eskisi gibi olur. normal şartlarda değer kaybına yol açacak bi onarım değil

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Fikri Keleş yazdı:

Yaşandı,macunlanmis marşpiyel en ufak temasta dökülüyor,altı çürümüş olarak

sulu zımpara yüzünden 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Tekdemir
Çağrı Alaf yazdı:

Hiçbir şey olmaz elinizde fotoğraflar var zaten. Bundan değer kırdıracak adama da satmazsınız olur biter bu kadarı da fazla olmalı. Mini Onarımcılar bile çözer bunu. Ben olsam muhtemelen ellemezdim bile. Yurdaer abinin dediği gibi nazarlık olmuş.

Aynen bende dokunmak istemiyorum ama görüntü bakımından çirkin gözüküyor

Çağlar Bayur yazdı:

Çağlar bey bende dokunmak istemiyorum ama çirkin bir görüntü var acaba arabaya modifiye tarzı 2 tane marşpiyelntaksam nasıl olur aero marşpiyel 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Eyüp Tekdemir yazdı:

2 tane marşpiyelntaksam nasıl olur aero marşpiyel 

genlede öyle yaparlar şık ta durur vesile olur 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...