Eyüp Tekdemir 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Merhabalar marşpiyel sürtmesi yaşadım park esnasında sürücü kapısı tarafında bu sürtme çok sıkıntılı bir sürtmemidir? düzelirmi? değer kaybı yaratırmı? ve nasıl bi yol izlemeliyim? Aracım Seat Leon 2020 FR 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Bazı expertizler, marşpiyeli aksesuar olarak gördükleri için boya değişen yazmıyorlar. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Eyüp Tekdemir yazdı: marşpiyel sürtmesi yaşadım park esnasında Nazar boncuğu.. takmayın. Düzeltme konusunda ehil arkadaşlar cevap verecektir. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hiçbir şey olmaz elinizde fotoğraflar var zaten. Bundan değer kırdıracak adama da satmazsınız olur biter bu kadarı da fazla olmalı. Mini Onarımcılar bile çözer bunu. Ben olsam muhtemelen ellemezdim bile. Yurdaer abinin dediği gibi nazarlık olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Bende ellemezdim,çekiçleme filan daha fazla zarar verir bence.Bırakın dursun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce buna değer kaybını düşündüren piyasasnın yatacak yeri olmasın. tamirindeki olay şu burası 3 kat saç çektirme ile sıfır gibi düzeltilit takoz çekiç burada çalışmaz, sonraki boyama aşamasın farklı, pütür var bu kısımda dolayısı ile yüsek bir fatura çıakr. kasko vars anlaşamalı serviste yaptırın. pütür dokusunu herkes atamaz. 3 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: takoz çekiç Bazen nette izliyorum,adamlar vida ile delip tutturup çekiyor ama kaç tane delik acıyor gerçeklik??yada ne kadar sağlıklı 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Fikri Keleş yazdı: Bazen nette izliyorum,adamlar vida ile delip tutturup çekiyor ama kaç tane delik acıyor gerçeklik??yada ne kadar sağlıklı yok öyle bir tamir şekli normalde tabii macunla sıvayıp te yapablirler tabi Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yok öyle bir tamir şekli normalde tabii macunla sıvayıp te yapablirler tabi Yaşandı,macunlanmis marşpiyel en ufak temasta dökülüyor,altı çürümüş olarak 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 6 saat önce Paylaş 6 saat önce marşpiyel sacı kalın olduğu için göçükcüler yapamıyor, mecburen boyanın kazınıp çektirilmesi lazım. sonra da lokal boya. işçiliği iyi yapılırsa eskisi gibi olur. normal şartlarda değer kaybına yol açacak bi onarım değil Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fikri Keleş yazdı: Yaşandı,macunlanmis marşpiyel en ufak temasta dökülüyor,altı çürümüş olarak sulu zımpara yüzünden 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Tekdemir 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Hiçbir şey olmaz elinizde fotoğraflar var zaten. Bundan değer kırdıracak adama da satmazsınız olur biter bu kadarı da fazla olmalı. Mini Onarımcılar bile çözer bunu. Ben olsam muhtemelen ellemezdim bile. Yurdaer abinin dediği gibi nazarlık olmuş. Aynen bende dokunmak istemiyorum ama görüntü bakımından çirkin gözüküyor Çağlar Bayur yazdı: yok öyle bir tamir şekli normalde tabii macunla sıvayıp te yapablirler tabi Çağlar bey bende dokunmak istemiyorum ama çirkin bir görüntü var acaba arabaya modifiye tarzı 2 tane marşpiyelntaksam nasıl olur aero marşpiyel Yorum bağlantısı
Recommended Posts