Bülent Gökmen Dün saat 17:18 Paylaş Dün saat 17:18 (düzenlendi) 2010 ford focus HB lerde yedek olarak set halinde alınabilen (orjinal ) kısa-uzun far ampul ve arka led sistemi nereden alınabilir? Parklardan bolca yedek var ama diğerlerinden muayene haricinde elimin altında bulunsun istiyorum. Dün saat 17:18 tarihinde Bülent Gökmen tarafından düzenlendi yazım hatası 1 Yorum bağlantısı
Bülent Gökmen 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Ön takım normal ama arka sistem led demişti usta. Yanılıyor da olabilirim ama arka kısımda hiç değişim yapmadığım için bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Bülent Gökmen yazdı: Ön takım normal ama arka sistem led demişti usta. Yanılıyor da olabilirim ama arka kısımda hiç değişim yapmadığım için bilemiyorum. Yok arka kisimda stop tasarimindan dolayi petekli yapidan led gibi gozukuyor. Orjinali kirmizi ve turuncu kapli normal ampul stoplarin. Günesten vs dolayi zamanla ampullerin ustundeki boyalar dokulup beyaza donuyor. Artik daha kuvvetli olan orjinal degil ama led ampuller var tabi onemli olan nokta fren lambasi icin iki fasilali olmasi. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Stoplar icin cift fasila demisim cift duy diye duzelteyim. Orjinal ampuller bunlar stoplarin siz bunlari gene cift duy kirmizi led ve turuncu led ile sinyalleri led e donusturebilirsiniz. Yedekli alin led almayacaksiniz zamanla aldiklarinizin ustundeki boyasida isi ve gunesten soyulup beyaza donecektir. 1 Yorum bağlantısı
Bülent Gökmen 28 dakika önce Yazar Paylaş 28 dakika önce P21W ; sinyal, geri vites ve arka siste, P21/5W ise çift tırnaklı olup arka park ve frenlerde kullanılıyor diye biliyorum. Tabi muayene için arka stoplar kırmızı olacakmış. Örnek videolarda çoğunlukla beyaz takılıyor ama kırmızı bakacağım artık. Ön far sistemine de kısa için H7, uzun için H15 gerekli ancak benim adaptif far sistemi için farklı değildir umarım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts