Doğan Arşiray Çarşamba 09:42 Paylaş Çarşamba 09:42 Erdem Doğan yazdı: biraz arastirdim da, w204 un ve normal bir w221 in ecusundan 8-10 kat daha pahali 3-5 euro farkla komple w221 alinabilir bu neden böyle acaba. sonuçta elektronik olarak pek fark yoktur. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan Çarşamba 10:13 Paylaş Çarşamba 10:13 Doğan Arşiray yazdı: bu neden böyle acaba. sonuçta elektronik olarak pek fark yoktur. piyasada az oldugu icin olabilir. cikmacilar genelde internete bakarak fiyatliyor, birisi kafayan 1000 yazmis, oyle devam ediyor gibi duruyor Furkan abi sunu alip geleyim, sen isin bitince caresine bakarsin Mercedes Benz S 350 in Nordrhein-Westfalen - Erkrath | Mercedes S-Klasse Gebrauchtwagen kaufen | kleinanzeigen.de 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan Çarşamba 11:46 Paylaş Çarşamba 11:46 Doğan Arşiray yazdı: 6500 euro mu bu araba?!! 5000 e baglariz, hadi kimler ortak oluyor gorelim 2 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Çarşamba 13:00 Paylaş Çarşamba 13:00 şaka gibi varya. 10 da biri, benden jantları alırım. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Çarşamba 13:54 Paylaş Çarşamba 13:54 (düzenlendi) Koltuklari alirim hisseyi siz belirleyin 😁 2 berjer 2 li koltuk mis Çarşamba 13:54 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Çarşamba 20:42 Paylaş Çarşamba 20:42 Erdem Doğan yazdı: 5000 e baglariz, hadi kimler ortak oluyor gorelim Yapma inanırım. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Dün saat 02:06 Yazar Paylaş Dün saat 02:06 Al gel burda değişiriz elektronik her şeyi. Hatta komple motoru Ben size demedim mi yurt dışı fiyat paylaşmayın diye 😂 4 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: ooo emek elektronik. artık epey süre durur kapısında. Şimdi niye böyle dedin ki hocam Daha bizim ECU ya bakamamışlar bile, ben gidip rahmetlinin Mondeo yu alıp geleyim İstanbul'dan daha bekleyeceğiz gibi anlaşılan. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Furkan Avcı yazdı: Şimdi niye böyle dedin ki hocam Daha bizim ECU ya bakamamışlar bile, ben gidip rahmetlinin Mondeo yu alıp geleyim İstanbul'dan daha bekleyeceğiz gibi anlaşılan. satılık w204 daha 129 bin de Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 53 dakika önce Yazar Paylaş 53 dakika önce Fatih Keskin yazdı: satılık w204 daha 129 bin de senin olsun abi niye satıyorsun Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Mercedes lazımsa abi Darıcaya bıraktirayim akşam .sen ordan çözersin. Eskişehir e adam bulsak oraya da yollarız da :P Yatıyor kapıda Yorum bağlantısı
Recommended Posts