Tuğrul Zengin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Aracı yarın sanayiye halatla götüreceğim ama öncesinde size de sormak istedim. Bayramın 2. günü falan araba gaz verince veya rölantide kalınca direkt istop ediyordu. Gazı kapatıp benzine geçince düzeldi opete inip havası mavası varsa aldıralım dedik aldırdık düzeldi. Ondan sonra hiç yaşamadım bugüne kadar. Bugün öğlen aracı açtım geri vitese taktım parktan çıkıcam istop etti yine. Çalıştırıyorum gaz almıyor rölantide kalmıyor istop ediyor direkt aynı şekilde. Gazı kapattım yine benzine geçsin diye yine olmadı bıraktım geçtim. Belki benzini bitmiştir diye (benzin ibresi yarıda şuan, varmış yani) Akşam üstü tekrar denediğimde ise çalıştı yarım dakika falan ara ara ufak gaz da verdim istop ediyor mu diye etmedi. Sonrasında rölantisinin düştüğünü fark ettim o ara gazını kapattım yine. Bu sefer arabanın önünden 4 kişi sigara içiyormuş gibi duman attı. (alttaki fotoğrafın olduğu kısımdan geldi dumanlar) hemen istop ettim ne olduğunu anlamadım. Araçtan uzaklaştım duman azalınca geldim yanık kokusu da vardı burnuma gelecek kadar. Ama ne yandığını bilmiyorum o yüzden pano falansa diye elektriksel şeylere baktım fardır kornadır teyptir falan çalışıyordu sorun yoktu. Daha sonra 1 saat kadar sonra tekrar denedim istop etmedi 1 dakika kadar falan çalıştı ama aracı yürütmeye korktum açıkçası duman olayından sonra. Ara gaz da vermemiştim ama kendiliğinden istop etmedi ben istop ettirdim. Aklınıza gelen bir şey olur mu acaba bu anlattıklarımdan? Araçta sıralı otogaz sistemi var atiker. Benzin ibresi yarıda. Gazı fulle yakın neredeyse. Elektrikte kontrol ettiğim kadarıyla da problem yok denediklerim çalışıyordu. (araç pejo 206xr 1.4 2001 model sıralı otogaz+benzinli) Daha azını gör Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Daha zorlamayın. Bir tesisat konuşmadan ayrıldı diyeyim ama hangisi, onu bulmak önemli. Tabi niye yandığına da bakmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Tuğrul Zengin 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sani Gerşon yazdı: Daha zorlamayın. Bir tesisat konuşmadan ayrıldı diyeyim ama hangisi, onu bulmak önemli. Tabi niye yandığına da bakmak lazım. Evet ben de öyle düşündüm. İlk müsait zamanda halatla çekip sanayideki ustaya götürmeye çalışacağım bakalım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tuğrul Zengin yazdı: halatla çekip Fren tutmaz. Bu riski almayın. Çekici ile götürün. Yorum bağlantısı
Tuğrul Zengin 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sani Gerşon yazdı: Fren tutmaz. Bu riski almayın. Çekici ile götürün. Teşekkür ederim, onu da bir araştırayım o zaman sabahın erken saatlerinde. Fiyatları makul olursa öyle yaparım artık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tuğrul Zengin yazdı: duman azalınca geldim yanık kokusu da vardı burnuma gelecek kadar. koku tarifi yapabilir misiniz mesela yumurta gibi veya yanık kağıt gibi bir ayrım mümkün mü Yorum bağlantısı
Tuğrul Zengin 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: koku tarifi yapabilir misiniz mesela yumurta gibi veya yanık kağıt gibi bir ayrım mümkün mü Valla o an belki yapabilirdim ama şimdi ayrımları düşününce tüm kokular olabilir gibi geliyor ne yalan söyleyeyim. Emin değilim yani 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts