Ersen şahin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Selam arkadaşlar geçen ay hem tasarruf hem spor hemde keyif için bir elektrikli bisiklet aldım volta vb 4 izlenimlerimi paylaşmak istedim Bir aydır işe gidip gelmek için kullanıyorum 400 km yol yaptım Günlük 17 gidiş 17 geliş ortalama 34 km İyi yönleri , düz yolda 30 km hız yapıyor bir bisiklet için yeterli , elektrik motorunun devrede olması için sürekli pedal çevirmek gerekiyor buda Spor oluyor , ince tekerlekli ve tam bir bisiklet oluşu manevra kabiliyetini güçlendiriyor , şarzı bitse bile normal bisiklet kullanıyorsunuz Kötü yönleri Sele çok rahatsız ilk zamanlar bayağı ağrıya sebep olıyor 3 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun. Bende E-FOLDİNG F3 BİSAN aldım. Sözde oğlum için aldım ama o alışamadı. Birkaç uzun tur ben attım. Bende aynı konudan şikayetçiyim. Daha büyük ve rahat bir sele alacağım ama hangisini almalıyım bilmiyorum. Bende el gazı var. Pedal çevirmeden de elektrik motoru devreye giriyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Sele almayın arkadaşlar , sele için jelli iç çamaşırı alacaksınız. Yada kaba etinizi seleye alıştıracaksınız. Ben öyle alıştırdım. 300 kmden sonra sele dayanıklılığınız epey artıyor ama daha uzun sürüşler için bisikletci çamaşırı şart. Ben gözüme bunu kestirdim. https://www.decathlon.com.tr/p/100-yastikli-erkek-2-si-1-arada-bisiklet-sortu-siyah/_/R-p-311122?mc=8562103&c=SİYAH 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yokuş performansı nasıldır abi. Pedal çevirerek elektrik desteğiyle yokuşun etkisini azaltıyor mu. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 300 kmden sonra bu kadar süreden sonra boş otobüste ayakta gitmeyelim? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts