İçeriğe Yönlendir

Vestel Mükemmel(!) Çözüm Anlayışı

Ü.Emre Kartal

Recommended Posts

Ü.Emre Kartal

Merhaba herkese,

Benim başıma geldi, hem sizin başınıza gelmesin hem de daha fazla kişi görsün okusun istediğim için burada da paylaşmak istedim. 

Özetlemek gerekirse;

Vestel televizyonumda aldığımdan beri donma, kablosuz ağları bulamama gibi sorunlar vardı. Servis geldi yazılımı güncelledi ve mevcut şeylerin üzerine kapatamama, kanal geçişlerinin aşırı yavaşlaması gibi sorunlar eklendi. Kumanda sipariş ettiler ne alaka ise ben müdahale edince merkez öyle dedi dediler (sonradan öğrendim ki oradaki biri bir de kumanda deneyelim demiş) İtiraz edince cihazı alma kararı aldılar. 

Gelip cihazı aldılar (ikame cihaz getireceklerdi, getirdiler cihazda ayak aparat vs yok. Kutu getireceklerdi gelen eleman bizde kutu yok ki dedi. Sonradan öğrendim ki serviste unutmuş.) Ürünü o şekilde alıp açık kasa kamyonete hiçbir şeye sarmadan götürdüler. Açık açık yalan söyleniyor yani...

Sonuç; Cihazda ön bellek doluyormuş, ondanmış.... Cihaz kapalı konumdayken ilk açıldığında bile böyle, defalarca fiş çek tak yapacaksın ki zahmet edip kablosuzu görsün eğer görmezse o an. Geçişler vs aşırı yavaş, tuşa bas git arka odadan bir şey al :)

Özet; Bu konuda müşteri hizmetleri de fecaat. Teknik ekip hata yapmaz onlar dediyse öyledir harici bir şey yok. 

https://www.sikayetvar.com/vestel/vestel-55ug9630-televizyonda-surekli-donma-ve-wi-fi-kesintileri-servis-surecinde-cozum-bekleniyor

Sosyal platformlarda paylaşmak lazım ki görsünler. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Vestel bu ülkeye en büyük kazığı atan firma. İstihdam vs hikaye

• Beğen 5
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Servet Aydın yazdı:

Vestel bu ülkeye en büyük kazığı atan firma. İstihdam vs hikaye

Önceden hiç böyle değillerdi, ailede birçok eşyası var. En ufak problemde hiç ikiletmeden hemen çözüyorlardı. Parçaysa parça, komple değişimse değişim. 

Şu an tamamen alıcılar kapalı, mantık vs hikaye. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Vestel alacağım son markalardan biridir. Mümkünse evime, iş yerime girmesinler...

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Bir tane vestel eşyam oldu, hiç memnun kalmadım. Bir tek tvleri iyi derlerdi, onu da batırmışlar. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren

Zamanında klimasını almıştım.

O kadar pişman oldum ki asla evime sokmam.

Uzak Dursun.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bende HCBC bankası kredi kartı harcaması sözüne binaen aldığım Millenium serisi LCD var.. 

20 yıllık vardır, hala çalışıyor. Memnunum :)

Arasıra kilitleniyordu, servise götürüyordum, yazılım yükledip diyip geri veriyorladı. sonradan öğrendim ki. kumandadan bir kombinasyonla açılıyormuş. önu da öğrenmiştim. Artık kilitlenmiyor da zaten :)

Ü.Emre Kartal yazdı:

Sonuç; Cihazda ön bellek doluyormuş, ondanmış....

Çok sinir bozucu, demekki ara sıra boşaltman gerekecek. Bir kısa yol atanabilse keşke. 

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Ü.Emre Kartal yazdı:

Cihazda ön bellek doluyormuş, ondanmış...

Çok sinir bozucu bir durum bu, ben iPhone'dan Samsung'a geçtiğimde YT Music ve Google Maps aynı anda açıkken oluyordu. Bir süre sonra aracın tüm multimedya sistemini de kitliyordu. Bir tek sizde mi böyle oluyormuş yoksa genel bir sıkıntı mı varmış acaba? 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   2 kullanıcı

• Metin Mankal
    • Çağrı Alaf
  • Yeni Oluştur...