Ü.Emre Kartal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ooo durum fena imiş.. Sosyal medyanın tüm kanallarından ilerle. olmazsa dava açarsın. Servis kafasına göre hiçbir bilgilendirme yapmadan, onay almadan randevu oluşturmuş. Mesaj geliyor, içerisinde gün saat vs yok. Bir bakıyorsun arıyor biri "geliyorum birazdan" diyor özetle Kim olur dedi, onay verdi diyorum benim bilgim yok diyor, bana git dediler geldim diyor haklı olarak. Hiçbir süreç düzgün olmaz mı? Önceki sene fakan hiç böyle değildi, alakası yok şuan olanların. Bir şeyler değişmiş ama iyiye gitmiyor yani 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bende HCBC bankası kredi kartı harcaması sözüne binaen aldığım Millenium serisi LCD var.. 20 yıllık vardır, hala çalışıyor. Memnunum Arasıra kilitleniyordu, servise götürüyordum, yazılım yükledip diyip geri veriyorladı. sonradan öğrendim ki. kumandadan bir kombinasyonla açılıyormuş. önu da öğrenmiştim. Artık kilitlenmiyor da zaten Çok sinir bozucu, demekki ara sıra boşaltman gerekecek. Bir kısa yol atanabilse keşke. Eski ürünler yurtdışından fason üretilip üzerine vestel yazılanlardandı. Bizim eski ofisteki klimaların hepsi vesteldi, japon bir üreticiden almışlar sanırım taş gibilerdi. Sonrasında eve vestel klima aldım yerli üretim, montajdan servise kadar çok sorun yaşadım. satıp arçelik almıştım. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce klima konusunda birçok markanın servisleri çok kötü vakumlama yapmadan klima montajı yapıyorlar adem helvacı sayesinde birçok kişi farkındalık oluştu Yorum bağlantısı
Recommended Posts