Baran Arslan Dün saat 18:58 Paylaş Dün saat 18:58 Herkese merhabalar, attığım soket boştaydı taktığımda akü lambası yandı sonra hararet göstergesi kontak yaptığımda full e çıktı çalıştırdığımda ise sıfıra indi şu an sökük olduğu halde sıfırdan biraz yuıkarı çıkıp kalıyor. Yardımlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Konuyu biraz daha detaylandırın bu şekilde cevap almanız zor olacaktır. Soketi niye taktınız, niye boştaydı, bu niye boşta duruyor diye mi taktınız? 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 saat önce Paylaş 11 saat önce birde biraz daha uzaktan fotoğraf çekmek yerini belirlemek için iyi olur, bu şekil tam nerde olduğu belli olmuyyor 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 10 saat önce Paylaş 10 saat önce resme bakarsak hava filtre kutusunun oralardan bahsediyoruz. dişi ve erkek soket boştaydı takıldı mı veya sonradan soket eklenerek hat mı çekildi ne oldu ben şahsen bişey anlamadım 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Baran Arslan 3 saat önce Yazar Çözüm Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Mesafe ve kablo boyları çok kısa olduğu için bu kadar fotoğraf çekebildim , orijinal tesisatta hava filtre kutusunun yanında 2 dişi ve erkek soket boştaydı soketler orijinal tesisattan geliyordu takınca kısa devre olup hararet müşürünü bozdu sanıyorum, hararet müşürünü değiştirdiğimde sorun çözüldü , soketler şu anda boşta sanırım sonradan eklenen opsiyonlar için hazırda bırakılmış iki farklı soket. Herkese teşekkürler. 3 saat önce tarihinde Baran Arslan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts