Alpaslan Kılıç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Selamın aleyküm. 2004 fiestam var araca binince genzim yanıyor ve bariz egsoz kokusuda geliyor nerden alabilir içeri. Klima kalorifer kapali iken hemde Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce arka tampon içlerindeki havalandırma kapakçıkları açık kaldıysa olabilir... Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Klima kalorifer kapalida olsa petekler aciktir hava akisi olur. Egsoz manifoldu catlak vs kontrol ettiniz mi? Catlak olabilir, manifold contasida kacirabilir. Yorum bağlantısı
Alpaslan Kılıç 42 dakika önce Yazar Paylaş 42 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Klima kalorifer kapalida olsa petekler aciktir hava akisi olur. Egsoz manifoldu catlak vs kontrol ettiniz mi? Catlak olabilir, manifold contasida kacirabilir. Kontrol ettirmedim oraları ben kendim kontrol edebilirmiyim Yorum bağlantısı
Alpaslan Kılıç 42 dakika önce Yazar Paylaş 42 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: arka tampon içlerindeki havalandırma kapakçıkları açık kaldıysa olabilir... Kapakciklara ben bakabilir miyim? Yorum bağlantısı
Recommended Posts