Engin Latif 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Arkadaşlar Merhaba 2015 Model C4 1,2 puretech araca sahibim bir süredir bir arıza uyarısı veriyor. Bir kaç yer baktı çok maliyetli olur deneyerek yapılması gerekir gerek yok yaptırmanıza dediler.Ama sürekli arıza da sinir bozucu oluyor.Böyle bir tecrübe yaşayan ve çözen var mı? İstanbul'dayım önerebileceğiniz bir usta varmı? Arıza ile ilgili fotoğrafı da iletiyorum. 1 saat önce tarihinde Engin Latif tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Aracı makinaya bağlattınız mı? Evetse detayını orada yazar çünkü, o bilgiye göre size cevap daha rahat verilir. O bilgiyi verirseniz daha hızlı cevap alabilirsiniz. Bu ekrana göre kimsenin yardımcı olabileceğini sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yetkili servise gidip arizanin neden kaynaklandigini ogrenmeden deneme yanilma ile cozulecek birsey degildir. Birseyolmaz denir sizi yolda birakir. Ariza tespiti yaptirin. Yorum bağlantısı
Engin Latif 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Arıza kodunu bilmiyorum ya aracın sigorta kutusu arızalı ya da Akünü üzerinden bir kutu daha varmış o arızları diyorlar. Sırayla değiştireceklermiş bunun için parçaları sipariş etmeleri de gerekiyor tabi. 1 saat önce tarihinde Engin Latif tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Arıza tam tespit edilememiş, 'sırayla' dediğine göre deneme yanılma yoluyla tamir edecekler. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Araçta start stop mevcutsa aktif mi? Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce günümüzde nerdeyse her araç teknolojik araç.. obd girişi olan her aracı makineye bağlamadan arıza tespit etmeye çalışan deneme yanılma yoluna giden her ustadan uzak durulması gerekli. cihaza bağlanır, arıza kodları çıktı alınır, tüm arızalar silinir kalan arıza kodları ayrıca not alınır, 1-2 hafta sürüşe devam edilir, tekrar cihaza bağlanır, çıkan kodlar eski kodlarla karşılaştırılır hangileri tekrar çıktıysa o zaman o kodlara göre müdahale edilir. en doğru en masrafsız çözüm budur. elinde cihaz olup o cihazı kullanan usta deneme yanılma yoluna çok başvurmaz zaten. Yorum bağlantısı
Recommended Posts