Talha Bilgi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Değerli arkadaşlar, piyasanın hemen hemen giriş seviyesindeki bir takım eksikleri olan ama Motoru 1 ay evvel yeniden orjinal / kaliteli parçalar ile revize edilen w164 2006 model bir ML 350 M271 motor kodlu 3.5 litrelik V6 motordan güç alan, 272 hp ve 350 Nm tork üreten Air - 4MATIC çekiş sistemine sahip 7G-Tronic otomatik şanzımanlı bir araç aldım. Aracı İstanbulda Mercedes özel servisinden aldım; Motoru, Air süspansiyon sistemi, egzoz, ufak tefek deri döşeme işlemleri yapılmış teslim aldım. Bende bir eksik listesi oluşturdum inşallah yavaş yavaş eksiklerini gidereceğim. Eksikleri : Elektrikli bagaj var, ses geliyor ama indirme kaldırma yapmıyor, kapı ayarları bi kontrol edilecek, hafif sağa çekme var ama lastiklerden şüpheleniyorum eski ve hava basmama rağmen iniyorlar, Komand ekran sıcak altın kaldığında geç çalışıyor, Koltuk şişirme var ama sanırım çalışmıyor, Motor üst kapak eksik. Araçta LPG yok, Uzun yolda rodaj tamamlanmadığı için düşük devir ortalama 120 bandında seyrettiğimde 10 litre , şehir içi yine yüksek devir çevirmeden 12,5 litre gördüm. Araç motor sessiz ve pürüzsüz çalışıyor açıkçacı ben daha tahrik edici bir motor sesi bekliyordum Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin, saygılarımla. 12 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun Talha Bey. Kazasız günlerde binin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Maşallah hayırlı olsun. Bu zaman kadar lpg siz nasıl binmişler buna 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Hayırlı olsun. Jantları çok güzelmiş elletmemeyin 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce bu aracı gözüm bir yerden ısırıyor ama nerden 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Maşallah Hava emiş boruları da eksik sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce İyi günlerde kullanın. Keyifli arabadır. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 5 dakika önce Paylaş 5 dakika önce (düzenlendi) Merak ettiğim ve heveslendiğim araçlardan birisi. Güzel konularını bekliyorum hayırlı olsun 5 dakika önce tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts