İçeriğe Yönlendir

Tıs Tıs ML350 ✇

Talha Bilgi

Recommended Posts

Talha Bilgi

Değerli arkadaşlar, piyasanın hemen hemen giriş seviyesindeki bir takım eksikleri olan ama Motoru 1 ay evvel yeniden orjinal / kaliteli parçalar ile revize edilen w164 2006 model bir ML 350 M271 motor kodlu 3.5 litrelik V6 motordan güç alan, 272 hp ve 350 Nm tork üreten Air - 4MATIC çekiş sistemine sahip  7G-Tronic otomatik şanzımanlı bir araç aldım. Aracı İstanbulda Mercedes özel servisinden aldım; Motoru, Air süspansiyon sistemi, egzoz, ufak tefek deri döşeme işlemleri yapılmış teslim aldım. Bende bir eksik listesi oluşturdum inşallah yavaş yavaş eksiklerini gidereceğim. 

Eksikleri : Elektrikli bagaj var, ses geliyor ama indirme kaldırma yapmıyor, kapı ayarları bi kontrol edilecek, hafif sağa çekme var ama lastiklerden şüpheleniyorum eski ve hava basmama rağmen iniyorlar, Komand ekran sıcak altın kaldığında geç çalışıyor, Koltuk şişirme var ama sanırım çalışmıyor, Motor üst kapak eksik.

Araçta LPG yok, Uzun yolda rodaj tamamlanmadığı için düşük devir ortalama 120 bandında seyrettiğimde 10 litre , şehir içi yine yüksek devir çevirmeden 12,5 litre gördüm. Araç motor sessiz ve pürüzsüz çalışıyor açıkçacı ben daha tahrik edici bir motor sesi bekliyordum :) Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin, saygılarımla.

tovwnqq.JPG

8lx6ev2.JPG

q6o9zr1.JPG

fgj0oed.JPG

p79m6dx.JPG

64pevru.jpeg

gi5it91.JPG

o0d2xdw.JPG

at7nlv0.JPG

j2fyv01.JPG

ehyfi61.JPG

70wh1pi.JPG

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Maşallah hayırlı olsun. Bu zaman kadar lpg siz nasıl binmişler buna :) 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Hayırlı olsun. Jantları çok güzelmiş elletmemeyin

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   2 kullanıcı

• Bahadır TÜFEKCİ
    • Eray Aksoylu
  • Yeni Oluştur...