Talha Bilgi 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Oğuzkan Işık yazdı: 70lik pvc olmaz mı 😄 @Talha Bilgi önceden de yokmuydu bundan ? Hayırlı olsun W163 320 motoruna sahip oldum bir kaç kez... Teşekkürler 1 saat önce tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hava emiş borularının dün orjinallerine bir göz attım durumları çok iyi değildi o yüzden gidip sıfır yan sanayi boruları sipariş verdim, motor koruma kapağınıda yan sanayi sipariş verdim, Sunroof tuşununda ayakları kırıktı emanet duruyordu onuda hepsiburada dan sipariş ettim, Eksik malzeme olarak: Arka bagajda olan sigorta kutusunun kapağı kaldı bir tek @Furkan Avcı kardeşim. Birde sağ güneşlik açıp kapatırken çok gıcırtı çıkartıyor, wd-40 sıktım olmadı sonra silip slikon sprey sıktım olmadı azaldı ama hala sesli... ona bir daha el atacağım. Altındaki petlas pt431 lastikler sanki sert gibi geldi 6 yıllık lastik dişleri iyi gibi olsada onları bi 4 mevsim lastik ile değiştirme planım var. Seti 35-40 bin liraya mal olacak internetten lastik sitelerine bakıyorum Radarımda; Nexen Nblue 4Season, Goodyear Vector 4Seasons Gen-3, Michelin CrossClimate 2, Continental AllSeasonContact 2 1 saat önce tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts