Talha Bilgi 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Oğuzkan Işık yazdı: 70lik pvc olmaz mı 😄 @Talha Bilgi önceden de yokmuydu bundan ? Hayırlı olsun W163 320 motoruna sahip oldum bir kaç kez... Teşekkürler 1 saat önce tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hava emiş borularının dün orjinallerine bir göz attım durumları çok iyi değildi o yüzden gidip sıfır yan sanayi boruları sipariş verdim, motor koruma kapağınıda yan sanayi sipariş verdim, Sunroof tuşununda ayakları kırıktı emanet duruyordu onuda hepsiburada dan sipariş ettim, Eksik malzeme olarak: Arka bagajda olan sigorta kutusunun kapağı kaldı bir tek @Furkan Avcı kardeşim. Birde sağ güneşlik açıp kapatırken çok gıcırtı çıkartıyor, wd-40 sıktım olmadı sonra silip slikon sprey sıktım olmadı azaldı ama hala sesli... ona bir daha el atacağım. Altındaki petlas pt431 lastikler sanki sert gibi geldi 6 yıllık lastik dişleri iyi gibi olsada onları bi 4 mevsim lastik ile değiştirme planım var. Seti 35-40 bin liraya mal olacak internetten lastik sitelerine bakıyorum Radarımda; Nexen Nblue 4Season, Goodyear Vector 4Seasons Gen-3, Michelin CrossClimate 2, Continental AllSeasonContact 2 1 saat önce tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Hayırlı olsun, güle güle kullanın İmkan olsa da biz de hacimli motora geçsek Dün 2.0 T5 Volvo S60 kullandım, Twinturbo 250 bg civarı. 1.6 egeadan sonra başka bir dünya, Konunun baş kahramanı olan motor çok daha başkadır tabi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce Talha Bilgi yazdı: Nexen Nblue 4Season, Goodyear Vector 4Seasons Gen-3, Michelin CrossClimate 2, Continental AllSeasonContact 2 4 mevsim lastik testlerinin sıralaması genelde şu şekilde. Continental Pirelli Michelin Goodyear Nexen İki takım Nexen kış lastiği kullandım. Bir takım çok dayanıklı iken, bir diğer takım çok erken bitti. Genel olarak f/p dir. Alptuğ Özcan yazdı: 2.0 T5 Volvo S60 5 silindir mi 4 mü 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 dakika önce Yazar Paylaş 1 dakika önce Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın İmkan olsa da biz de hacimli motora geçsek Dün 2.0 T5 Volvo S60 kullandım, Twinturbo 250 bg civarı. 1.6 egeadan sonra başka bir dünya, Konunun baş kahramanı olan motor çok daha başkadır tabi Bide bunda Turbo olsaydı üstad Yorum bağlantısı
Recommended Posts