İçeriğe Yönlendir

500.000TL ye kadar araç tavsiyesi

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Aytac Sakal
Mehmet Yeter yazdı:

O zaman hiç satmayalım bizim aracı. 

Eski bir Symbol ve Focus kullanıcısı olarak  2013 2015 1.0 Symbol alacağıma daha yaşlı temiz 2 yada 2.5 Focusu alır geçerim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
Ali Darbaz yazdı:

1.0 sce symbol ile Meryemana ve şirince rampasında neler yaşanır merak ederim. Symbol gibi viraj kasamadığın direksiyonu çok ağır, freni hissiz arabayı 3 ay ancak dayanıp sattım. Üstelik bendeki 95 beygirlik Turbo motorlu ve sadece 30 bin km kadar yapmış bir modeldi. 

Babam kullanacak maksimum bakkal, market.  Yılda bir de istanbul - bolu arası kullanır.  Yılda maks 4-5 bin yapacak.  Hiç virajı fln önemli değil.  Dökülmesin, arıza vermesin.  

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Armağan Pekatik yazdı:

Babam kullanacak maksimum bakkal, market.  Yılda bir de istanbul - bolu arası kullanır.  Yılda maks 4-5 bin yapacak.  Hiç virajı fln önemli değil.  Dökülmesin, arıza vermesin.  

Almadan önce direksiyonu bir çevirsin . Tavsiye ederim. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Darbaz yazdı:

Daha güvenli

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Önceki aracı 2001 model 206 dan daha kötü olamaz :))

tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
Aytac Sakal yazdı:

Eski bir Symbol ve Focus kullanıcısı olarak  2013 2015 1.0 Symbol alacağıma daha yaşlı temiz 2 yada 2.5 Focusu alır geçerim.

Araç yaş değil ki, arabadan cok temiz satıcı bulmak zor. Kelime oyunları yapanlar, var yok, yoka var diyenler. Whatsapp geçmişimi görseniz. 

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
(düzenlendi)
Sinan Akgöl yazdı:

https://shbd.io/s/CdxnKNtS

Ben istanbuldan arac bakarken belli semt ve bolgeler uzerine yogunlasirim. Bu da o orneklerden biri. 

Arkadaşlar merhaba

665bin tl kazasız boyasız 2019 egea 1.4 fire aldım.  180binde.  Satıcıyı beğendim.  Ekspertizi mevcuttu direk satışa geçtik.  İçi gayet güzel ama Tabii ki olmazsa olmaz bir sigara deliğimiz de mevcut

IMG_4833.jpeg

IMG_4832.jpeg

IMG_4834.jpeg

tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Hayırlı olsun bu ara forumda egea artar oldu.

:) 3d paspas ve  bagaj havuzu ilanını açsam mi acaba :P

Sahler marka kaç para olmuş bakalım 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Ali Darbaz
  • Yeni Oluştur...