İçeriğe Yönlendir

500.000TL ye kadar araç tavsiyesi

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Armağan Pekatik
Mertol Kip yazdı:

Aynı model insignia lar daha ucuz hiç değilse 2.0 dizel olur. 

Kaportası zayıf bunların

Kendine başka bir hobi bul bence :)

Insignia parça bulunurluk ve 2.0 motor bilinirlik daha az. 1.3cdti daha piyasa malı. (bildiğimiz multijet motor)
301 ve celysee grubu evet kaportası zayıf, ic aksamlar sert vs ama ne zararı var ki ? amac ucuza diri, piyasa malı arac almak. Reno, Fiat grubu aynı paralara daha cok yıpranmış ve ticari geçmişi olan araçları var bu yıllarda

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Köksal Yılmaz yazdı:

Son parayla alınan insignia üzmez mi abi, 2.0 dizel beklentisi de yok gibi.

O paraya alacağın her araba üzer. 200 bin km altı zor. Ben olsam yerli parçası ucuz tamiri kolay bir model seçerdim. Egea Cross falan bulunabilirse olur bence. Sedanlar hep taksi çıkması ona güvenilmez. 

Armağan Pekatik yazdı:

Insignia parça bulunurluk ve 2.0 motor bilinirlik daha az. 1.3cdti daha piyasa malı. (bildiğimiz multijet motor)
301 ve celysee grubu evet kaportası zayıf, ic aksamlar sert vs ama ne zararı var ki ? amac ucuza diri, piyasa malı arac almak. Reno, Fiat grubu aynı paralara daha cok yıpranmış ve ticari geçmişi olan araçları var bu yıllarda

Onlardaki 2.0 motor traktör motorundan az hallice Pejo partner motoru. Elektroniği farklı sadece.

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
Mertol Kip yazdı:

O paraya alacağın her araba üzer. 200 bin km altı zor. Ben olsam yerli parçası ucuz tamiri kolay bir model seçerdim. Egea Cross falan bulunabilirse olur bence. Sedanlar hep taksi çıkması ona güvenilmez. 

Onlardaki 2.0 motor traktör motorundan az hallice Pejo partner motoru. Elektroniği farklı sadece.

301 ve celysee 1.6HDI yerli parçası ucuz tamiri kolay bir model değil mi? 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...