Aytac Sakal Dün saat 03:18 Paylaş Dün saat 03:18 Mehmet Yeter yazdı: O zaman hiç satmayalım bizim aracı. Eski bir Symbol ve Focus kullanıcısı olarak 2013 2015 1.0 Symbol alacağıma daha yaşlı temiz 2 yada 2.5 Focusu alır geçerim. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar Dün saat 09:15 Paylaş Dün saat 09:15 Sanayi ile uğraşmayacağınız bir araba alın. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik Dün saat 16:52 Yazar Paylaş Dün saat 16:52 Ali Darbaz yazdı: 1.0 sce symbol ile Meryemana ve şirince rampasında neler yaşanır merak ederim. Symbol gibi viraj kasamadığın direksiyonu çok ağır, freni hissiz arabayı 3 ay ancak dayanıp sattım. Üstelik bendeki 95 beygirlik Turbo motorlu ve sadece 30 bin km kadar yapmış bir modeldi. Babam kullanacak maksimum bakkal, market. Yılda bir de istanbul - bolu arası kullanır. Yılda maks 4-5 bin yapacak. Hiç virajı fln önemli değil. Dökülmesin, arıza vermesin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 16:55 Paylaş Dün saat 16:55 Armağan Pekatik yazdı: Babam kullanacak maksimum bakkal, market. Yılda bir de istanbul - bolu arası kullanır. Yılda maks 4-5 bin yapacak. Hiç virajı fln önemli değil. Dökülmesin, arıza vermesin. Almadan önce direksiyonu bir çevirsin . Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 17:28 Paylaş Dün saat 17:28 Ali Darbaz yazdı: Almadan önce direksiyonu bir çevirsin . Tavsiye ederim. Daha güvenli Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Almadan önce direksiyonu bir çevirsin . Tavsiye ederim. Önceki aracı 2001 model 206 dan daha kötü olamaz :)) 22 saat önce tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Aytac Sakal yazdı: Eski bir Symbol ve Focus kullanıcısı olarak 2013 2015 1.0 Symbol alacağıma daha yaşlı temiz 2 yada 2.5 Focusu alır geçerim. Araç yaş değil ki, arabadan cok temiz satıcı bulmak zor. Kelime oyunları yapanlar, var yok, yoka var diyenler. Whatsapp geçmişimi görseniz. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 9 saat önce Paylaş 9 saat önce https://shbd.io/s/CdxnKNtS Ben istanbuldan arac bakarken belli semt ve bolgeler uzerine yogunlasirim. Bu da o orneklerden biri. 1 Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: https://shbd.io/s/CdxnKNtS Ben istanbuldan arac bakarken belli semt ve bolgeler uzerine yogunlasirim. Bu da o orneklerden biri. Arkadaşlar merhaba 665bin tl kazasız boyasız 2019 egea 1.4 fire aldım. 180binde. Satıcıyı beğendim. Ekspertizi mevcuttu direk satışa geçtik. İçi gayet güzel ama Tabii ki olmazsa olmaz bir sigara deliğimiz de mevcut 2 saat önce tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hocam bütçeyi %33 aşmışsınız, hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun bu ara forumda egea artar oldu. 3d paspas ve bagaj havuzu ilanını açsam mi acaba :P Sahler marka kaç para olmuş bakalım 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts