Aytac Sakal Pazartesi 03:18 Paylaş Pazartesi 03:18 Mehmet Yeter yazdı: O zaman hiç satmayalım bizim aracı. Eski bir Symbol ve Focus kullanıcısı olarak 2013 2015 1.0 Symbol alacağıma daha yaşlı temiz 2 yada 2.5 Focusu alır geçerim. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar Pazartesi 09:15 Paylaş Pazartesi 09:15 Sanayi ile uğraşmayacağınız bir araba alın. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik Pazartesi 16:52 Yazar Paylaş Pazartesi 16:52 Ali Darbaz yazdı: 1.0 sce symbol ile Meryemana ve şirince rampasında neler yaşanır merak ederim. Symbol gibi viraj kasamadığın direksiyonu çok ağır, freni hissiz arabayı 3 ay ancak dayanıp sattım. Üstelik bendeki 95 beygirlik Turbo motorlu ve sadece 30 bin km kadar yapmış bir modeldi. Babam kullanacak maksimum bakkal, market. Yılda bir de istanbul - bolu arası kullanır. Yılda maks 4-5 bin yapacak. Hiç virajı fln önemli değil. Dökülmesin, arıza vermesin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 16:55 Paylaş Pazartesi 16:55 Armağan Pekatik yazdı: Babam kullanacak maksimum bakkal, market. Yılda bir de istanbul - bolu arası kullanır. Yılda maks 4-5 bin yapacak. Hiç virajı fln önemli değil. Dökülmesin, arıza vermesin. Almadan önce direksiyonu bir çevirsin . Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 17:28 Paylaş Pazartesi 17:28 Ali Darbaz yazdı: Almadan önce direksiyonu bir çevirsin . Tavsiye ederim. Daha güvenli Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik Pazartesi 19:00 Yazar Paylaş Pazartesi 19:00 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Almadan önce direksiyonu bir çevirsin . Tavsiye ederim. Önceki aracı 2001 model 206 dan daha kötü olamaz :)) Pazartesi 19:01 tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik Pazartesi 19:59 Yazar Paylaş Pazartesi 19:59 Aytac Sakal yazdı: Eski bir Symbol ve Focus kullanıcısı olarak 2013 2015 1.0 Symbol alacağıma daha yaşlı temiz 2 yada 2.5 Focusu alır geçerim. Araç yaş değil ki, arabadan cok temiz satıcı bulmak zor. Kelime oyunları yapanlar, var yok, yoka var diyenler. Whatsapp geçmişimi görseniz. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 22 saat önce Paylaş 22 saat önce https://shbd.io/s/CdxnKNtS Ben istanbuldan arac bakarken belli semt ve bolgeler uzerine yogunlasirim. Bu da o orneklerden biri. 1 Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: https://shbd.io/s/CdxnKNtS Ben istanbuldan arac bakarken belli semt ve bolgeler uzerine yogunlasirim. Bu da o orneklerden biri. Arkadaşlar merhaba 665bin tl kazasız boyasız 2019 egea 1.4 fire aldım. 180binde. Satıcıyı beğendim. Ekspertizi mevcuttu direk satışa geçtik. İçi gayet güzel ama Tabii ki olmazsa olmaz bir sigara deliğimiz de mevcut 15 saat önce tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Hocam bütçeyi %33 aşmışsınız, hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı olsun bu ara forumda egea artar oldu. 3d paspas ve bagaj havuzu ilanını açsam mi acaba :P Sahler marka kaç para olmuş bakalım 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Direksiyon kılıfını değiştirdim. arkasından şu süprizle karşılaştım. Sağ motor kulağı harika görünüyor. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çok doğru tercih olmuş. Hayırlı olsun. Sıkıntı yok çoğu yerli üretim sanırım. Pahalı olamaz. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Armağan Pekatik yazdı: Arkadaşlar merhaba 665bin tl kazasız boyasız 2019 egea 1.4 fire aldım. 180binde. Satıcıyı beğendim. Ekspertizi mevcuttu direk satışa geçtik. İçi gayet güzel ama Tabii ki olmazsa olmaz bir sigara deliğimiz de mevcut Hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanın. Ekspertiz raporunda motor takozu yazıyor muydu? Normal şartlarda kesinlikle yazmalı. Eğer yazılmamış ise aracı bir yere göstermenizi öneririm, başka farklılıklar da çıkarsa başta çıksın, sonradan üzülmeyin. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce egea candır hayırlı olsun babam fiat a ön yargılı yoksa 1.6 dizel otomatik en dolu paketi benim de alamsım var 1 Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 34 dakika önce Yazar Paylaş 34 dakika önce Ü.Emre Kartal yazdı: Hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanın. Ekspertiz raporunda motor takozu yazıyor muydu? Normal şartlarda kesinlikle yazmalı. Eğer yazılmamış ise aracı bir yere göstermenizi öneririm, başka farklılıklar da çıkarsa başta çıksın, sonradan üzülmeyin. Eksper bakmaz ona. Görürse anca ağızdan söyler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts