Emrah SARIÇAM 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Merhabalar , daha önceden gelen ve konuyu buraya taşıdığım tekleme sorunum halen düzelmedi. Aracın su radyatörü delindiği için ve farkında olmadığımdan dolayı araç hararet yaptığı anda stop etmiştim sonrası olanlar oldu. 15 gün sürekli buji değiştirerek bindim fakat her buji değişimimde 2.silindirde bujinin girdiği yere antifiriz kaçırıyor ve aracı 3 ve 4.devirlerde tekleme yaptırıyor. Çare bulamadık ne yapacağız ? ikinci silindirin sol tarafındaki yere yapıştırıcı döktü usta ordan gelebilir diye yine yaptı. Fotoğraf olarak yüklüyorum dün çıkardığımız bujiyi. Dün aynı şekilde bosch marka taktık teklemiyor taa ki su değene kadar. Araçta su kaçağı var fakat lifte kaldırdık, trifer devirdaim seti komple değişmişti ordan kaçırıyor çok küçük damla şeklinde kayışın olduğu kısıma doğru. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Araçta tek bir sorun yok anladığım. Triger tarafındaki kaçaklar için triger ve devirdaim sökülüp yapılacak. Muhtemelen tüm setin değişmesi lazım. Bujideki kaçak büyük ihtimalle ya motor bloğunda çatlak var ya da üst kapak problemi. Ancak her türlü rektefiye gerekir, buji değişmeyle olacak iş değil. Özetle, bu motor açılacak. Ancak yapıştırıcı döken usta(!) ile bu işe girişmeyin derim Yorum bağlantısı
Emrah SARIÇAM 59 dakika önce Yazar Paylaş 59 dakika önce anladım conta gitti o zaman durumdan anladığımız bu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts