Yusuf Davaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Merhaba Arkadaşlar. 2005 model benzinli Mondeo aracımın kliması çalışıyordu ama ses yapmaya başlamıştı. Ankara'da 3 4 yere gösterdim. Kompresörün içinde sorun olduğunu söylediler. Ama sonuç olarak sorunsuz bir şekilde en az maliyet ile nasıl çözüm üreteceğimi söyleyemediler. 1. yer kompresörü söker tamir eder takarız, hiç bir şey olmaz devam edersin. 2. yer kompresör kesinlikle tamir olmaz. kompresör takmamız lazım. 3. yer kompresörü söker tamir yoluna gideriz , olmaz ise yenisi takılır ve sistemi temizlememiz lazım . 4. yer kompresör tamir olmaz. kompresör ve klima peteği sıfır takılacak yoksa düzen tutturamazsın dedi. Klimamda bu seneye kadar bir problem yoktu. Gaz bile kaçırmazdı. 2 3 yılda bir gaz kontrolü yapar devam ederdim. Ama şuanda ne yapacağımı tam olarak kestiremedim. Herkes farklı farklı bir şeyler söylüyor. Daha önce problem yaşayan deneyimli arkadaşlarımızdan destek talep ediyorum. Sağlıklı bir şekilde problem yaşamayacağım ve en önemlisi gereksiz parça değişimi yapılmayarak çokta masrafa sokmayacak bir işlem yaptırmak istiyorum. Tamir konusuna pek sıcak bakmıyorum. sıfır kompresörler 10.000 12.000 bantlarında galiba. Tamirde yapsalar bile ucuza çıkacağını hiç zannetmiyorum. ( işçilik fiyatları uçtu gitti zaten) Sizce Hangi Yolları İzlemeliyim 1. Sıfır Kompresör + Gaz Bas Devam Et 2 . Sıfır Kompresör + Sistem Temizliği + Gaz Bas Devam Et 3. Sıfır Kompresör + Sıfır Radyatör + Sistem Temizliği + Gaz Bas Devam Et Bu sormuş olduğum ustalar tamir ile başlarsak Minimum 15.000 TL duruma göre ise Maximum 45.000 / 50.000 TL'leri bulacağını söylediler. Gittiğim yerlerin yorumlarını okuduğumda memnun olan kadar memnun olmayan kitlenin de olduğunu gördüğüm için kafam bu konuda çok karıştı. Siz değerli üyelerimizin Ankara'da tanıdığı yada memnun olduğu klima özelinde önerebileceği usta var mıdır. Cevaplarınız için şimdiden Teşekkürlerimi sunuyorum. İyi Günler Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Aynısı bizde oldu, kompresörün yenisi takıldı, sistem temizliği yapıldı, sökülmüşken (bizimki tdci) krank kasnağı, V kayışı ve avare makara da değişti. İşçilik dahil 34.000 TL verdik. Eskişehir klimacı Vedat da yapıldı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts