Emrecan Kalaycı 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Maksimum bütçe 1.250.000-1.300.000 Haftada 360 km yol yapılacak Vites otomatik Km : olabildiğince düşük olmalı Yeni evliyim iki ikişiyiz otomatik Olabildiğince az yaan modelli düşük kmli bir araç yakışıklı kafamda opel astra k 1.6 cdti var fakat triger zinciri kafamı karıştırıyor diğer kafamdaki fıat egea 1.6 dizel gittiğim yol 80 km gidiş 80 km gelir durmadan gidiyorum uzun yol diyebiliriz mazotun bu denli yükselişi kafamı karıştırıyor yol üzerinde yada evimde sarj imkanı çok sıcak bakmıyorum neler önerirsiniz ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Emrecan Kalaycı yazdı: Maksimum bütçe 1.250.000-1.300.000 Haftada 360 km yol yapılacak Vites otomatik Km : olabildiğince düşük olmalı Yeni evliyim iki ikişiyiz otomatik Olabildiğince az yaan modelli düşük kmli bir araç yakışıklı kafamda opel astra k 1.6 cdti var fakat triger zinciri kafamı karıştırıyor diğer kafamdaki fıat egea 1.6 dizel gittiğim yol 80 km gidiş 80 km gelir durmadan gidiyorum uzun yol diyebiliriz mazotun bu denli yükselişi kafamı karıştırıyor yol üzerinde yada evimde sarj imkanı çok sıcak bakmıyorum neler önerirsiniz ? Al bir Renault Clio V 1.0 tce yola devam Yorum bağlantısı
Emrecan Kalaycı 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce hocam şirket araçları 1.0 tce çok yakıyor ve iç hacmi küçük Yorum bağlantısı
Emrecan Kalaycı 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Fosil yakit sart mi? Evde sarj etmek zor olacak yol üstüde hiç istasyon bulunmuyor elektrikli düşünsem ne önerirdiniz ? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Emrecan Kalaycı yazdı: Evde sarj etmek zor olacak yol üstüde hiç istasyon bulunmuyor elektrikli düşünsem ne önerirdiniz ? Suan kampanyalarda sifir km ec3 aircross tek secenek hacim genis otomatik. Forumda kullanan uyelerimizde var ikinci elle ugrasicagima sifir arac dusunurdum. 360kmlik haftalik menzilinize gore. Dizelin yurutme maliyeti suan icin yaptiginiz km bazinda mantikli degil. Senede 30+ yapmiyorsaniz dizel sadece ekrandaki dusuk litre bazinda sizi tatmin eder. Bakim vs derken yaptiginiz az kâr bakim farkina gider. Elektrik diye dusunurseniz yeni evlilik toparlanma sureci min maliyetle ve neredeyse senelik bakimda filtresi haric bir bakimda gerektirmeyen arac sizin icin daha mantikli. 1 Yorum bağlantısı
Emrecan Kalaycı 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Suan kampanyalarda sifir km ec3 aircross tek secenek hacim genis otomatik. Forumda kullanan uyelerimizde var ikinci elle ugrasicagima sifir arac dusunurdum. 360kmlik haftalik menzilinize gore. Dizelin yurutme maliyeti suan icin yaptiginiz km bazinda mantikli degil. Senede 30+ yapmiyorsaniz dizel sadece ekrandaki dusuk litre bazinda sizi tatmin eder. Bakim vs derken yaptiginiz az kâr bakim farkina gider. Elektrik diye dusunurseniz yeni evlilik toparlanma sureci min maliyetle ve neredeyse senelik bakimda filtresi haric bir bakimda gerektirmeyen arac sizin icin daha mantikli. Doğru söylüyorsunuz hocam fakat ec3 aircross için çok iyi şeyler duymadım çok sorun çıkarıyormuş Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce bende corsa-e öneririm, emminin @Mehmet Ozyurek Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Emrecan Kalaycı yazdı: Doğru söylüyorsunuz hocam fakat ec3 aircross için çok iyi şeyler duymadım çok sorun çıkarıyormuş Iki tane kullanicimiz var, her arac sorun cikariyor artik. Ha alirsiniz atmosferik benzinli bir motor otomatik o zaman dediginiz gibi olur. Benim aracimida gomuyorlar acmadan kapatilan arac markasi diye bakiliyor internette bu kadar kiside bu markayi aliyor herkeste cekici ustundemi geziyor vsvs. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce bütçenizin biraz daha üstüne çıkabilirseniz sıfır km bile alabilirsiniz: https://x.com/DrElectrick/status/2087794853480431884 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Elektrikliye niyetlenirseniz MG4 tam size göre bence. Yorum bağlantısı
Kamil Dede 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) 2019 model dream paket 1.8 hybrid corolla 100 000 km civarında rahat bulunabilir özellikle şehir içi dur kalk trafiği çok ise bedava gidip gelirsiniz yakıt ortalaması 4,5 civarında özellik olarak da orta sınıf bir arabaya ait olması gereken her şey var 1 saat önce tarihinde Kamil Dede tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emrecan Kalaycı 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Kamil Dede yazdı: 2019 model dream paket 1.8 hybrid corolla 100 000 km civarında rahat bulunabilir özellikle şehir içi dur kalk trafiği çok ise bedava gidip gelirsiniz yakıt ortalaması 4,5 civarında özellik olarak da orta sınıf bir arabaya ait olması gereken her şey var Şehir içi kullanım yapmıyacağım taşra bölgesindeyim merkez git gel 180 km haftada 2 kere yapıyorum pek mantıklı değil mtv göz ününde bulundurursak Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emrecan Kalaycı yazdı: Şehir içi kullanım yapmıyacağım taşra bölgesindeyim merkez git gel 180 km haftada 2 kere yapıyorum pek mantıklı değil mtv göz ününde bulundurursak Hyundai bayon 1.0 dct Yorum bağlantısı
Recommended Posts