İçeriğe Yönlendir

Araç Önerisi İstiyorum Değerli Dostlarım

Emrecan Kalaycı

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Emrecan Kalaycı yazdı:

Merkezde olsam düşünmeden elektrikli alacağım ama senelik 20.000 bin km yapacağım değeri çok düşmez mi ?

pilli arabalar servissiz parçasız sorunsuz diye lanse edilmedi mi neden düşssün değeri aşınan motor yok marş yok bilya çok sadece

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Emrecan Kalaycı yazdı:

üstadım çok ısrar ettin elektriklide tamam alacağım

Ben dedim diye alıyon yaw. Alırsan zarar etmezsin, almazsan da zarar etmezsin. :) Canın hangisini istiyorsa onu al ama "bence" şu an alman menfaatine olur.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Emrecan Kalaycı yazdı:

o kadar para veriyorum insan bir sunroof istiyor 

Valla o kadar para denilen paraya şu an doğru dürüst birseye alınmıyor ne yazikki. Benim araba almadaki üst eşiğim şu an 2 milyon.

100 bin 200 bin 500 bin 1 milyon a araba bulamayacağız diye yazmisimdir bir yerlere. O şu an 2 milyon oldu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrecan Kalaycı
Mertol Kip yazdı:

Ben dedim diye alıyon yaw. Alırsan zarar etmezsin, almazsan da zarar etmezsin. :) Canın hangisini istiyorsa onu al ama "bence" şu an alman menfaatine olur.

tekrar sorayım o halde hangi ceyranlıyı önerirsiniz :)

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Çağlar Bayur yazdı:

pilli arabalar servissiz parçasız sorunsuz diye lanse edilmedi mi neden düşssün değeri aşınan motor yok marş yok bilya çok sadece

Yılda bir polen filtresi değiştiriyorlar. Bir de 60 binde mi 100 binde mi ne (markaya göre değişiyor) akü soğutma sıvısını değiştiriyorlarmış. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...