Mustafa Arıkan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emrecan Kalaycı yazdı: mg piyasası nasıl servisi nasıldır pek bilgim yok Bu araç malesef Çin tebliğine takıldığı için sadede 2023 yılında geldi. Ancak araç olarak çok iyi bir araç. Kullanıp memnun olmayan pek duymadım. MG ülkemizde Doğan Trend ile faaliyetlerine devam ediyor. Büyük illerde servisleri mevcut. Tabi VW ve Renault gibi yaygın servis ağı yok. Ama bu paraya alınabilecek başka bu dolulukta sorunsuz araç da yok. Kafam rahat olsun dersen Megane E-tech Techno tavsiye derim. 100k borçlan. Megane’da pişman olmazsın. Yorum bağlantısı
Emrecan Kalaycı 49 dakika önce Yazar Paylaş 49 dakika önce hocam megane için +100k diyorsunda 1,600'den aşağısı düşük km megane yok En son karar kıldığım araç/motor kombinasyonları hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Otomatik Benzinli turbo Tercihen 80.000 km altı Sunroof / açılır cam tavan Geri görüş kamerası Kablosuz Apple CarPlay Park sensörü Çok boş olmayan, mümkünse üst/orta-üst paket Şu an değerlendirdiğim kombinasyonlar: • SEAT Leon 1.0 TSI / DSG – FR veya dolu Style • SEAT Leon 1.2 TSI DSG – Style • SEAT Leon 1.4 TSI DSG – uygun ve temiz örnek çıkarsa • VW Golf 1.0 TSI DSG – Comfortline / Highline • VW Golf 1.4 TSI DSG – özellikle Highline • Skoda Scala 1.0 TSI DSG – Style Yorum bağlantısı
Emrecan Kalaycı 39 dakika önce Yazar Paylaş 39 dakika önce (düzenlendi) En son karar kıldığım araç/motor kombinasyonları hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Otomatik Benzinli turbo Tercihen 80.000 km altı Sunroof / açılır cam tavan Geri görüş kamerası Kablosuz Apple CarPlay Park sensörü Çok boş olmayan, mümkünse üst/orta-üst paket Şu an değerlendirdiğim kombinasyonlar: • SEAT Leon 1.0 TSI / – FR veya dolu Style • SEAT Leon 1.2 TSI DSG – Style / FR • SEAT Leon 1.4 TSI DSG – uygun ve temiz örnek çıkarsa • VW Golf 1.0 TSI DSG – Comfortline / Highline • VW Golf 1.4 TSI DSG – özellikle Highline • Skoda Scala 1.0 TSI DSG – Style - Peugeot 308 1.6 bluehdi eat 6 (Alternatif) 30 dakika önce tarihinde Emrecan Kalaycı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 dakika önce Paylaş 9 dakika önce Emrecan Kalaycı yazdı: hocam megane için +100k diyorsunda 1,600'den aşağısı düşük km megane yok En son karar kıldığım araç/motor kombinasyonları hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Otomatik Benzinli turbo Tercihen 80.000 km altı Sunroof / açılır cam tavan Geri görüş kamerası Kablosuz Apple CarPlay Park sensörü Çok boş olmayan, mümkünse üst/orta-üst paket Şu an değerlendirdiğim kombinasyonlar: • SEAT Leon 1.0 TSI / DSG – FR veya dolu Style • SEAT Leon 1.2 TSI DSG – Style • SEAT Leon 1.4 TSI DSG – uygun ve temiz örnek çıkarsa • VW Golf 1.0 TSI DSG – Comfortline / Highline • VW Golf 1.4 TSI DSG – özellikle Highline • Skoda Scala 1.0 TSI DSG – Style ÖTV artış beklentisinden dolayı malesef fiyatlar yükselmiş. 1 ay önce 1400’e çok rahat alınıyordu Techno paketler. Diğer alternatiflere yönelin siz o zaman. Yorum bağlantısı
Recommended Posts