Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Emrecan Kalaycı yazdı: Merkezde olsam düşünmeden elektrikli alacağım ama senelik 20.000 bin km yapacağım değeri çok düşmez mi ? pilli arabalar servissiz parçasız sorunsuz diye lanse edilmedi mi neden düşssün değeri aşınan motor yok marş yok bilya çok sadece Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Emrecan Kalaycı yazdı: üstadım çok ısrar ettin elektriklide tamam alacağım Ben dedim diye alıyon yaw. Alırsan zarar etmezsin, almazsan da zarar etmezsin. Canın hangisini istiyorsa onu al ama "bence" şu an alman menfaatine olur. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Emrecan Kalaycı yazdı: o kadar para veriyorum insan bir sunroof istiyor Valla o kadar para denilen paraya şu an doğru dürüst birseye alınmıyor ne yazikki. Benim araba almadaki üst eşiğim şu an 2 milyon. 100 bin 200 bin 500 bin 1 milyon a araba bulamayacağız diye yazmisimdir bir yerlere. O şu an 2 milyon oldu. 1 Yorum bağlantısı
Emrecan Kalaycı 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben dedim diye alıyon yaw. Alırsan zarar etmezsin, almazsan da zarar etmezsin. Canın hangisini istiyorsa onu al ama "bence" şu an alman menfaatine olur. tekrar sorayım o halde hangi ceyranlıyı önerirsiniz Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: pilli arabalar servissiz parçasız sorunsuz diye lanse edilmedi mi neden düşssün değeri aşınan motor yok marş yok bilya çok sadece Yılda bir polen filtresi değiştiriyorlar. Bir de 60 binde mi 100 binde mi ne (markaya göre değişiyor) akü soğutma sıvısını değiştiriyorlarmış. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Emrecan Kalaycı yazdı: tekrar sorayım o halde hangi ceyranlıyı önerirsiniz Para çokomel ilişkisi bu. Kimin ne kadar kullanacağına göre o kadar çok şey değişir ki. Şu aleti alıp şikayet eden de duymadım mesela. Opel / Mokka-e / Ultimate / S&N MOTORS 2023 MODEL OPEL MOKKA E ULTIMATE + KIŞ PAKET HATASIZ sahibinden.comda - 1326945827 aman bagaj kapağı boynasa ne olacak dersen, bunu 1350 liraya zorla mesela. Opel / Mokka-e / Ultimate / Acil 2024 OPEL MOKKA-E 100 KW ULTİMATE HATASIZ AYARINDA.. sahibinden.comda - 1324012643 Yok istemezuk dersen bu var, Onur kullandığı forumda konusu da var gayet memnundu, Citroen / e-C4 / Shine Bold / SERVİS BAKIMLI AİLE ARACI 2024 MODEL SANRUFLU sahibinden.comda - 1335667542 Al sana cam tavanlı şu lu bu lu Corsa Emmi anlatsın ne olduğunu Opel / Corsa-e / GS / 2024 CORSA-e GS - CAM TAVAN HATASIZ- BOYASIZ - DEĞİŞENSİZ sahibinden.comda - 1334068914 Şekil şükül de olsaun biz genciz diyorsan bak 300 bin liraya sıfır faiz diyor, Peugeot / e-208 / GT / \\\️ KAMPANYA️ /// 300 BİN TL'YE KREDİ KARTINA FAİZSİZ 6 TAKSİT sahibinden.comda - 1323423049 Kuş sıçsın bir şey olmaz km si sıfır nedeyse diyorsan Opel / Corsa-e / GS / DENİZ 2.EL'DEN 2025 OPEL E-CORSA GS sahibinden.comda - 1329991660 Var oğlu var. 9 saat önce tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mertol Kip yazdı: akü soğutma sıvısını değiştiriyorlarmış. buna yürünenblir, evet arkadaşlar videosu eşliğinde pilli antfirizi videoları gelsin. bakalım ilk hangi yutbr uyanacak konuya Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: buna yürünenblir, evet arkadaşlar videosu eşliğinde pilli antfirizi videoları gelsin. bakalım ilk hangi yutbr uyanacak konuya Hyundai ioniq5 lerin eski modelleri ile yeni modelleri arasında epey bi fark var. Biri zımbırtılı suymuşt aöteki bımbırtılıymış falan filan. Bir ara epey bi mavrası döndüydü. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce mazdadan sonra nicedir antifriz detayları duymamıştık iyi oldu Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Togg t10f Yahut tesla. Küçük kurtarıyorsa reno 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts