Emrecan Kalaycı 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Emre hocam da söylemiş, bende tekrar edeyim. O paraya MG4 Luxury alırım ben olsam. servis hakkında pek güzel şeyler okumadım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Emrecan Kalaycı yazdı: servis hakkında pek güzel şeyler okumadım suzuki servis sistemi oturaklı düzenlidir, bölge bazında sıkıntı olup ta x te reklama girdiler ise onu bilemem var öyle bir kaç hesap Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Emrecan Kalaycı yazdı: servis hakkında pek güzel şeyler okumadım Sorunsuz servis veya araç yok Siz süreci uzattıkça alması zorlaşır. Konuyu bir an evvel netleştirip alın kapıya koyun aracı. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Emrecan Kalaycı yazdı: Ceyranlıya bütçe yetmedi b sınıfı ceyranlıda küçük geleceği için en son çare ikisi kaldı ilanlar üzerinden değerlendirebilirmiyiz ? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-hasarsiz-boyasiz-degisensiz-dusuk-km-astra-1332895017/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2-sahibinden-temiz-bakimli-aile-araci-1327949647/detay Astraya daha sıcak bakıyorum hem bütçe hem temizlik hem kalite Boyasız olduğu için Astra'yı alırdım. Tork konvertörlü şanzıman olması lazım, sorun çıkarttığını ben duymadım. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Emrecan Kalaycı yazdı: Ceyranlıya bütçe yetmedi b sınıfı ceyranlıda küçük geleceği için B var B var, doğrudan sınıf olarak değil gerçek ebatlarına bakın. Birkaç ay önce ben de bazı noktalarda takıldığım için benzeri şeyleri yaşadım sizin gibi. C4 elektrikli ben de çok baktım, hatta birine niyetlenmiştim (154 lük olanlarda batarya daha büyük) özellikle 154 aradım, güncel makyajlı kasalarına baktım (onlarda hepsi 154) Ama sonra şöyle bir şey oldu; c4 0 km alamıyorum, 2024-2025 arasında kalıyorum. Km 40-60k aralığında oluyor ya ya da ufak tefek hasar kayıtları veya opsiyon eksiği oluyor (c4 alırsam hep cam tavan, koltuk ısıtma, elektrikli koltuk falan bakıyorum) Özet geçeyim, günün sonunca c3 aircross aldım. c4 ten ebatsal olarak daha büyük, bagaj daha geniş, tavan daha yüksek, altı da daha yüksek. C4 c sınıfı, c3 B sınıfı bakınca. Bazı noktalarda biraz farklılıklar var, ama dediğim gibi neresi sizin için daha önemliyse o etkili oluyor kararda. 2.el almaktansa 0 km daha düşük maliyetle daha yüksek, geniş araç aldım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts