Ebrar Tüfek 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Hayırlı olsun . Kırmızı olacaksa şöyle Ferrari kırmızı felan olabilir mi ki. Yanar valla yanar Abi boyayı seçtim, seat leon ve ibizada çıkan rojo emocion kırmızı Pazartesi sabahı kaportacıya veriyorum, komple sökülecek fırın boya atılacak. Bende çok merak ediyorum nasıl duracak. @Mustafa Tüfekçi Grok abiye boya kodunu verdim şunu attı, arkayı panelvan yapmış bide Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ebrar hayırlı olsun. Addblue ana ünitede araç menüsünde çıkıyor ancak litre yerine km bilgisi mevcut. Senin araçta nasıl bilgim yok. Yazılım ile kapanmıyordu yeni motorlar. Bi araştırma yap. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Servet Aydın yazdı: Ebrar hayırlı olsun. Addblue ana ünitede araç menüsünde çıkıyor ancak litre yerine km bilgisi mevcut. Senin araçta nasıl bilgim yok. Yazılım ile kapanmıyordu yeni motorlar. Bi araştırma yap. Abi teşekkür ederim, ne yaptıysam bulamadım, benimki en dolu paket değil dokunmatik ekran var ama navigasyon yok sade car play olan model, diagnostik var, araç ayarlarında start stop kör nokta falan açma kapama yeri var, adblue ile ilgili hiçbişey bulamadım, chatgpt nin dediği yerde aynı ama çıkmıyor. İnstagramda bir iki yerde gördüm 2.0 bluehdi 120 150 180 için adblue egr emulatörsüz iptal diye yazıyordu ama ne kadar güven olur bilemedim, şuanda bi sorun yok inşallah kısa vadede sıkıntı çıkarmaz, bagaja bir bidon adblue koyacağım, shell de gördüm ordan mı alayım yoksa servisten falan mı, daha önce hiç adblue olan arabam olmadı, benzinlik adblue su işimi görürmü bittiğinde ? Benim multimedya şu şekilde; Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ebrar hayırlı olsun, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Şoförleri iyi seçmeni tavsiye ederim yakından tanıdığın biri olsun. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Herhangibir add olur. Bin km'de bir ilave yap. Damlaryan yerde kr benzeri olur su ile temizle döktükten sonra. Bidon 5lt kafi. Ağzı sıkı kapalı yerde dursun. Arabada taşıma. Olası döküldüğü yerde pis şeke yapıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts