Ebrar Tüfek 18 Ağustos Yazar Paylaş 18 Ağustos Selçuk Bakış yazdı: Arada kaynamasın Şuan sökülüyor, bayaa dağınık ama göründüğü kadarıyla, arkadaki üçlü koltuk altında çekyat çıkıyor ortaya açılınca koltuklar birleşiyor, öndeki 3 lünün altında buzdolabı var, tırlardaki gibi çekmeceli açılıyor. Ortadaki bardaklık yerinin içinden masa çıkıyor. Güncelleme Cumaya kadar kaporta düzeltilip astarlanacak zımpara atılacak, cumartesi fırın boyaya girecek. Egr+ dpf + adblue iptal edilecek, triger akü devirdaim ön takım yağ bakımı komple sıfırlanıp çıkacak. 5 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Perşembe 18:54 Paylaş Perşembe 18:54 Sanayinin en sevdigim yanlarindan yukarida tempra sx jantli uçan doblo 😁 3 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Perşembe 22:27 Yazar Paylaş Perşembe 22:27 Peugeot geri çağırma reklamı çıktı insta da dolaşırken, bakayım dedim bize ekmek varmı, şase no girdim 2 tane çıktı, fren hortumları ve yakıt boruları, kaportadan bi çıksın da yetkilide bi randevu oluşturalım 3 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Fırından yeni çıktı elma şekeri 10 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Fırından çıktı, 4 saatte topladık arabayı, çok şükür bitti. 4 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Fırından çıktı, 4 saatte topladık arabayı, çok şükür bitti. Yanıyor 🔥 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: nerede bu jet boyacı geleyim Samsun Kirazlık sanayi Ds Autofix, askerden ilk geldiğimde burada çalışıyordum lokantaya geçmeden önce. Dolmuş olunca her yattığı gün zarar yazıyor, abim sağolsun çok kısa sürede bitirip teslim etti. Mehmet Yeter yazdı: Maşallah harika olmuş. Teşekkürler, durakta elimde cila+bez döneceğim günleri beklemekteyim Cam fıskiyelerine kadar orjinal topladık, yan sanayi vida yok Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 48 dakika önce Yazar Paylaş 48 dakika önce Kafayı komple piano siyah yapmayı düşünüyorum, amerikan park bide dolusunda mercekli bi xenon var çıkma iki ön far , aynı kasanın opel zafirasında irmscher bodykit varmış bundan bulabilirsem takacağız. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce Dolmuşa sen mi geciceksin ooo etiketci olduk en sevdigimm Yan aynalara mavi beyaz şerit at bari fransiz oldigumuz belli olsun. Profil foto Makron reyiz gozlugu zaten tamam sen moda girdin Ebrar'im. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 dakika önce Yazar Paylaş 13 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Dolmuşa sen mi geciceksin ooo etiketci olduk en sevdigimm Yan aynalara mavi beyaz şerit at bari fransiz oldigumuz belli olsun. Profil foto Makron reyiz gozlugu zaten tamam sen moda girdin Ebrar'im. Ben geçeceğim abim, hemen bi pioneer eski seri, 2x30 sub, cengiz kurtoğlu, ne makara yapıyorlar benle gülmekten ölürsün, mekan sahibiydim kimse beklemiyordu böyle bişeyi, bende iyice moda girip finali kösele ayakkabı + altın saat kombinasyonu ile tamamlayacağım, kehribar tesbih hazır. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 dakika önce Paylaş 3 dakika önce Ebrar Tüfek yazdı: Ben geçeceğim abim, hemen bi pioneer eski seri, 2x30 sub, cengiz kurtoğlu, ne makara yapıyorlar benle gülmekten ölürsün, mekan sahibiydim kimse beklemiyordu böyle bişeyi, bende iyice moda girip finali kösele ayakkabı + altın saat kombinasyonu ile tamamlayacağım, kehribar tesbih hazır. Hadi Allah kaza bela vermesin bol kazanci olsun. Samsuna gelmem lazim çok ters kaliyosun be, adac etiketi lazim dur sen bi geçte hayirlisiyla, pioneer bakalim sana bi bakalim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts