Ebrar Tüfek 18 Ağustos Yazar Paylaş 18 Ağustos Selçuk Bakış yazdı: Arada kaynamasın Şuan sökülüyor, bayaa dağınık ama göründüğü kadarıyla, arkadaki üçlü koltuk altında çekyat çıkıyor ortaya açılınca koltuklar birleşiyor, öndeki 3 lünün altında buzdolabı var, tırlardaki gibi çekmeceli açılıyor. Ortadaki bardaklık yerinin içinden masa çıkıyor. Güncelleme Cumaya kadar kaporta düzeltilip astarlanacak zımpara atılacak, cumartesi fırın boyaya girecek. Egr+ dpf + adblue iptal edilecek, triger akü devirdaim ön takım yağ bakımı komple sıfırlanıp çıkacak. 5 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Perşembe 18:54 Paylaş Perşembe 18:54 Sanayinin en sevdigim yanlarindan yukarida tempra sx jantli uçan doblo 😁 3 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Perşembe 22:27 Yazar Paylaş Perşembe 22:27 Peugeot geri çağırma reklamı çıktı insta da dolaşırken, bakayım dedim bize ekmek varmı, şase no girdim 2 tane çıktı, fren hortumları ve yakıt boruları, kaportadan bi çıksın da yetkilide bi randevu oluşturalım 3 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Fırından yeni çıktı elma şekeri 10 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Fırından çıktı, 4 saatte topladık arabayı, çok şükür bitti. 6 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Fırından çıktı, 4 saatte topladık arabayı, çok şükür bitti. Yanıyor 🔥 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: nerede bu jet boyacı geleyim Samsun Kirazlık sanayi Ds Autofix, askerden ilk geldiğimde burada çalışıyordum lokantaya geçmeden önce. Dolmuş olunca her yattığı gün zarar yazıyor, abim sağolsun çok kısa sürede bitirip teslim etti. Mehmet Yeter yazdı: Maşallah harika olmuş. Teşekkürler, durakta elimde cila+bez döneceğim günleri beklemekteyim Cam fıskiyelerine kadar orjinal topladık, yan sanayi vida yok 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Kafayı komple piano siyah yapmayı düşünüyorum, amerikan park bide dolusunda mercekli bi xenon var çıkma iki ön far , aynı kasanın opel zafirasında irmscher bodykit varmış bundan bulabilirsem takacağız. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Dolmuşa sen mi geciceksin ooo etiketci olduk en sevdigimm Yan aynalara mavi beyaz şerit at bari fransiz oldigumuz belli olsun. Profil foto Makron reyiz gozlugu zaten tamam sen moda girdin Ebrar'im. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Dolmuşa sen mi geciceksin ooo etiketci olduk en sevdigimm Yan aynalara mavi beyaz şerit at bari fransiz oldigumuz belli olsun. Profil foto Makron reyiz gozlugu zaten tamam sen moda girdin Ebrar'im. Ben geçeceğim abim, hemen bi pioneer eski seri, 2x30 sub, cengiz kurtoğlu, ne makara yapıyorlar benle gülmekten ölürsün, mekan sahibiydim kimse beklemiyordu böyle bişeyi, bende iyice moda girip finali kösele ayakkabı + altın saat kombinasyonu ile tamamlayacağım, kehribar tesbih hazır. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Ben geçeceğim abim, hemen bi pioneer eski seri, 2x30 sub, cengiz kurtoğlu, ne makara yapıyorlar benle gülmekten ölürsün, mekan sahibiydim kimse beklemiyordu böyle bişeyi, bende iyice moda girip finali kösele ayakkabı + altın saat kombinasyonu ile tamamlayacağım, kehribar tesbih hazır. Hadi Allah kaza bela vermesin bol kazanci olsun. Samsuna gelmem lazim çok ters kaliyosun be, adac etiketi lazim dur sen bi geçte hayirlisiyla, pioneer bakalim sana bi bakalim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Ebrar Tüfek yazdı: durakta elimde cila+bez döneceğim günleri beklemekteyim geç oldu ama yine de yazayım, eski sistem vernikli boya atılırsa sonsuz defa parlatır gazlı bez Ebrar Tüfek yazdı: cengiz kurtoğlu, +aciko 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 38 dakika önce Yazar Paylaş 38 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Hadi Allah kaza bela vermesin bol kazanci olsun. Samsuna gelmem lazim çok ters kaliyosun be, adac etiketi lazim dur sen bi geçte hayirlisiyla, pioneer bakalim sana bi bakalim. Allah razı olsun abi cümlemize kaza bela vermesin inşallah, gel misafirim ol başım gözüm üstüne burada evin var, arka cama yeşil mavi rize stickeri ile başlangıcı yapacağım, etiket işi bizde yok büyük ihtimal yasaktır çünkü hiç bir arabada yok, ben severim aslında ama burda hırsız çok, dolu arabayı kapıya koyarsam evde yatamam Ama şu amber iç aydınlatmalardan koyacağım çok hoşuma gidiyor. Çağlar Bayur yazdı: geç oldu ama yine de yazayım, eski sistem vernikli boya atılırsa sonsuz defa parlatır gazlı bez +aciko Seat s3h kırmızı atıldı, boyayı hangi şekilde attı sormadım abi ama sorarım, gazlı bezle çözülüyorsa boşa sonaxa hisse ortağı olmayalım. Mustafa Tüfekçi yazdı: Maşallah Teşekkür ederim abim 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Hattı satın aldın, bunda şöförmü çalıştıracaksın. Senin Lokantan vardı sanki Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 29 dakika önce Yazar Paylaş 29 dakika önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Hattı satın aldın, bunda şöförmü çalıştıracaksın. Senin Lokantan vardı sanki Lokantamız var evet, artık babam ilgilenecek, arabayı da dolmuş plakasını da ben aldım, bunu kendim süreceğim, allah korusun aksi bir durumda arabayı şöföre verip lokantayı işletmeye devam ederim, arabadan kira alırım. Burda plaka ayrı araba ayrı alınıyor, diğer şehirlerde de öyle mi bilmiyorum. 27 dakika önce tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Içine etiket yapamiyormuyuz yapariz ya😬 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 22 dakika önce Yazar Paylaş 22 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Içine etiket yapamiyormuyuz yapariz ya😬 Abi kooperatif başkanına soracağım, eğer okey verirse bi proje yaparız Bizim istanbuldaki gibi hella sisli krom cadillac kapaklı dolmuşlardan bir tane bile yok, ben yasak diye tahmin ediyorum çünkü elbet birileri yapardı, soracağım bunu özellikle Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 dakika önce Paylaş 19 dakika önce Nikelajlı eksik aynen Cam çerçevesi idi jantlardi Yorum bağlantısı
Recommended Posts