İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam; Peugeot Expert Traveller

Ebrar Tüfek

Recommended Posts

Mehmet Yeter

En azından bir forum stickerı gider. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Ben askerliğimde acemiliğimi 75 gün samsunda o yukardaki eski pistin orda 15 nci piyade eğitim tugayında yaptım. Haftasonu çarşı izninde o minibüsleri dört gözle beklerdik, bizi almak için sıraya girerlerdi. Baktım Eski piste Toki yapılmış. Orda çok eğitim yaptım ben. 

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Dikiz aynasına insta profilini yazdır. Aynadan bakan profil fotoğrafı yerine seni görsün beğenirse eklesin:) izmirde bi dolmuşçudan öğrendim güzel taktik

Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar diliyorum 

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Emre Şimşek yazdı:

Dikiz aynasına insta profilini yazdır. Aynadan bakan profil fotoğrafı yerine seni görsün beğenirse eklesin:) izmirde bi dolmuşçudan öğrendim güzel taktik

Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar diliyorum 

Abi ben evliyim 3 yaşında kızım var, hanım onu görse insta profilini mezar taşına yazdırır :) 

Teşekkür ederim çok sağol :) 

Ali Darbaz yazdı:

Ben askerliğimde acemiliğimi 75 gün samsunda o yukardaki eski pistin orda 15 nci piyade eğitim tugayında yaptım. Haftasonu çarşı izninde o minibüsleri dört gözle beklerdik, bizi almak için sıraya girerlerdi. Baktım Eski piste Toki yapılmış. Orda çok eğitim yaptım ben. 

Oturduğum yere yakın, oraya şimdi başka hat çıkıyor, biz sahile yakın taraftan gidiyoruz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...