Ali Darbaz 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ben askerliğimde acemiliğimi 75 gün samsunda o yukardaki eski pistin orda 15 nci piyade eğitim tugayında yaptım. Haftasonu çarşı izninde o minibüsleri dört gözle beklerdik, bizi almak için sıraya girerlerdi. Baktım Eski piste Toki yapılmış. Orda çok eğitim yaptım ben. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Dikiz aynasına insta profilini yazdır. Aynadan bakan profil fotoğrafı yerine seni görsün beğenirse eklesin:) izmirde bi dolmuşçudan öğrendim güzel taktik Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar diliyorum Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Emre Şimşek yazdı: Dikiz aynasına insta profilini yazdır. Aynadan bakan profil fotoğrafı yerine seni görsün beğenirse eklesin:) izmirde bi dolmuşçudan öğrendim güzel taktik Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar diliyorum Abi ben evliyim 3 yaşında kızım var, hanım onu görse insta profilini mezar taşına yazdırır Teşekkür ederim çok sağol Ali Darbaz yazdı: Ben askerliğimde acemiliğimi 75 gün samsunda o yukardaki eski pistin orda 15 nci piyade eğitim tugayında yaptım. Haftasonu çarşı izninde o minibüsleri dört gözle beklerdik, bizi almak için sıraya girerlerdi. Baktım Eski piste Toki yapılmış. Orda çok eğitim yaptım ben. Oturduğum yere yakın, oraya şimdi başka hat çıkıyor, biz sahile yakın taraftan gidiyoruz. 5 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Abi ben evliyim 3 yaşında kızım var, hanım onu görse insta profilini mezar taşına yazdırır Teşekkür ederim çok sağol Maşallah kardeşim ben seni hâlâ daha bekar sanıyordum:) 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: kösele ayakkabı + altın saat kombinasyonu 7 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Lokantayı yeni sanayiye taşıdınız dimi Ebrar, Dolmuşa geçeceğine şaşırdım Bugün gördüm Gülsan'ı dümdüz etmişler Son durak hala burasımı baruthane tarafında Ebrar Tüfek yazdı: Maşallah piyasaya çıkmaya hazır Kazasız belasız Ebrar Tüfek yazdı: kösele ayakkabı + altın saat kombinasyonu Bir meşhur Çarşamba sekiz köşe kasket eksik Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Kangoo'ların Berlingo'ların yanında bu biraz lüks olmuş Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Renk güzel olmuş, sağlıklı günlerde kullan Ebrar. Allah kolaylık versin. Renk ruhsata işlendi mi? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 40 dakika önce Yazar Paylaş 40 dakika önce Servet Aydın yazdı: kırmızı olacak ama arabaya uyumlu Alptuğ Özcan yazdı: Lokantayı yeni sanayiye taşıdınız dimi Ebrar, Dolmuşa geçeceğine şaşırdım Bugün gördüm Gülsan'ı dümdüz etmişler Son durak hala burasımı baruthane tarafında Maşallah piyasaya çıkmaya hazır Kazasız belasız Bir meşhur Çarşamba sekiz köşe kasket eksik Lokanta yeni sanayiye daha geçmedi abi, dükkanın yapılmasını bekliyoruz, gülsan komple yıkıldı gibi ama lokantacılar daha dükkanlarını teslim almadı malzemeler içerde diye bizim dükkanlar yıkılmıyor. Son durak hala burası evet, baruthanenin altında, teşekkür ederim abim Emre Şimşek yazdı: Kangoo'ların Berlingo'ların yanında bu biraz lüks olmuş Plaka el değiştiğinde 10 yaş üstü araba koyamıyorsun, el değiştikçe arabaları değiştiriyorlar abi, bu arabalar eskiden beri plaka sahibi olanların arabası, almışken büyük alayım dedim, yeni kasa doblo rifter falan da olurdu ama bu hoşuma gitti, durakta bitane daha expert var, custom var bi kaç tane, yavaş yavaş yeni arabalara geçiliyor Selçuk Bakış yazdı: maşallah rengi çok güzel olmuş Teşekkürler abim H.Cenk Bayrakçı yazdı: Renk güzel olmuş, sağlıklı günlerde kullan Ebrar. Allah kolaylık versin. Renk ruhsata işlendi mi? Yarın muayenemiz var abim ruhsata işlenecek, bu haftaiçi arabanın işleri biter diye tahmin ediyorum. Teşekkür ederim abim Yorum bağlantısı
Recommended Posts