Mertol Kip Dün saat 07:38 Paylaş Dün saat 07:38 Ali Darbaz yazdı: yeni nesil minibüslerin dolmuştaki maliyetlerini merak ettim abi. Her 500 metrede dur kalk araba nasıl performans sergileyecek maliyeti nedir. Merağımdan sordum İnsanların gelirleri ve aileleri ile ilgili yorum yaparken 40 kez düşün ve sonra vazgeç. Her şeyi merak etme öyle. 3 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Dün saat 08:09 Paylaş Dün saat 08:09 Hayırlısı olsun, maşallah çok diri duruyor. Boya yerine kaplama olsun bence de, Antalya gibi bir yerde yaşamıyorsanız renk atması olmaz. Ki öyle yerlerde bile 4-5 seneyi buluyor. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce @Ali Darbaz senden görüp spritmonitöre kayıt olmuştum 6 sene önce, bu arabayla sitede ikinci sıradayım, tabi işe başlayınca sondan birinci olur o ayrı Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Operasyona başladık aküyü de değiştiriyorum, 70 amper agm imiş sabahaa kadar burdayız 4 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Maşaallah, hayırlı olsun Ağız tadıyla kullan Ebrar, bereketli kazançların olsun.. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Maşaallah, hayırlı olsun Ağız tadıyla kullan Ebrar, bereketli kazançların olsun.. Allah razı olsun abim çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts