Mertol Kip 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Ali Darbaz yazdı: yeni nesil minibüslerin dolmuştaki maliyetlerini merak ettim abi. Her 500 metrede dur kalk araba nasıl performans sergileyecek maliyeti nedir. Merağımdan sordum İnsanların gelirleri ve aileleri ile ilgili yorum yaparken 40 kez düşün ve sonra vazgeç. Her şeyi merak etme öyle. 4 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Hayırlısı olsun, maşallah çok diri duruyor. Boya yerine kaplama olsun bence de, Antalya gibi bir yerde yaşamıyorsanız renk atması olmaz. Ki öyle yerlerde bile 4-5 seneyi buluyor. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 29 Ağustos Yazar Paylaş 29 Ağustos @Ali Darbaz senden görüp spritmonitöre kayıt olmuştum 6 sene önce, bu arabayla sitede ikinci sıradayım, tabi işe başlayınca sondan birinci olur o ayrı Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 29 Ağustos Yazar Paylaş 29 Ağustos Operasyona başladık aküyü de değiştiriyorum, 70 amper agm imiş sabahaa kadar burdayız 7 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos Maşaallah, hayırlı olsun Ağız tadıyla kullan Ebrar, bereketli kazançların olsun.. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 29 Ağustos Yazar Paylaş 29 Ağustos Yurdaer Elay yazdı: Maşaallah, hayırlı olsun Ağız tadıyla kullan Ebrar, bereketli kazançların olsun.. Allah razı olsun abim çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Salı 09:30 Paylaş Salı 09:30 Hayırlı olsun Ebrar, Başladın mı seferlere Gençlik parkından geçiyorsun dimi dedemlerin evi orada Samsun'a geldiğimde çayını içmeye gelirim 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Salı 11:11 Yazar Paylaş Salı 11:11 Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun Ebrar, Başladın mı seferlere Gençlik parkından geçiyorsun dimi dedemlerin evi orada Samsun'a geldiğimde çayını içmeye gelirim daha başlamadım abi src yi bekliyorum, gençlik parkından geçiyorum evet Numaram var araman yeterli abim 1 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Perşembe 09:46 Yazar Paylaş Perşembe 09:46 Almanyadan izine gelen amca oğlu her sene olduğu gibi yine hediye getirmiş seramikli şampuanı bi deneyeceğim bakalım nasılmış 5 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Dün saat 12:07 Yazar Paylaş Dün saat 12:07 Arka klimanın gazı kaçırıyormuş komple soyduk arabayı, sağ kenarda görünen boru değişecek 3 2 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Dün saat 15:58 Yazar Paylaş Dün saat 15:58 Çağlar Bayur yazdı: tek kompresör mü var Kompresör tek mi çift mi bilmiyorum dikkat etmedim sinirden verdim arabayı çıktım, kalorifer için arkaya su borusu gidiyor, siyah yanyana iki borudan su geçiyor, üstü metal borudan klima gazı geçiyor, arkanın kliması soğuk üflemiyor ön buz gibi, daha yeni oldu muğladan gelirken arka da buz gibiydi, ikisi birbirinden bağımsız, gaz dolum yerleri farklı diye tahmin ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:48 Paylaş Dün saat 19:48 tamiri basit ama işçiliği ağır oluyor bu tip kasada Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Çağlar Bayur yazdı: tamiri basit ama işçiliği ağır oluyor bu tip kasada vardır bir hayır abi, döşemeler toplanırken halıflex kaplayacağız muşambanın üstüne, sonra koltuklar siyah kaplanacak, kapı döşemelerini de değiştiriyorum hafifçe sarkma var, hepsi birden çıkıyor aradan. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce hybrit işçilik diyelim terim bize ait olsun o zaman servise minibüs vermiştim eğlenceli idi , ben kullanmadıkça orda da 20 beyaz minibüs arsına mavi tek minibüs bende idi, sonraki dönem tüm müşteriler ondan yok mu diye istek yapmıştı 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tek kompresör çift çıkış yapıyorlar ekseri. Voyager bağımsız idi. Arka elektrkli ön motorda Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hybrit işçilik diyelim terim bize ait olsun o zaman servise minibüs vermiştim eğlenceli idi , ben kullanmadıkça orda da 20 beyaz minibüs arsına mavi tek minibüs bende idi, sonraki dönem tüm müşteriler ondan yok mu diye istek yapmıştı park sensörü çalışmıyordu, kör nokta da onunla bağlantılı oda çalışmıyordu, hazır sökülmüşken dedim şuna bi bakalım, park sensörlerinde bişey yok, torpido söküldü bide pdc beynine bakalım ne olmuş, cihaza bağladık beyin ile bağlantı yok diyor, hurdalıkta gezdim bitane önden kazalı buldum torpidodan pdc beynini aldım, arabaya taktık yok yine çalışmıyor, sonradan gördük ki benden önceki sahibi arabayı hangi elektrikçiye verdiyse (burası aslında küfür içerebilirdi) BLIS tesisatına giden kabloları kesmiş bantlayıp tesisatın kenarına bırakmış, bidaha kablo tesisatı çektik, kendi beynimizi taktık kör nokta park sistemi vs komple aktif, pazartesi sabah bidaha 1 saat yol gideceğim hurdacıya beyni geri vermeye. 4 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Tek kompresör çift çıkış yapıyorlar ekseri. Voyager bağımsız idi. Arka elektrkli ön motorda Aynen abi arkada ayrı evaporatör var, kompresör tek, boruya kaynak falan dediler kabul etmedim, sıfırı bakalım bulabilecekmiyim, olmazsa hurdalıktaki arabadan komple boruyu alırım, opel zafira oda ama heryeri aynı Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Aynen abi arkada ayrı evaporatör var, kompresör tek, boruya kaynak falan dediler kabul etmedim, sıfırı bakalım bulabilecekmiyim, olmazsa hurdalıktaki arabadan komple boruyu alırım, opel zafira oda ama heryeri aynı Geçmiş olsun, logo harici herşey aynı neredeyse ve senden sonra bu araçlardan o kadar çok görüyorum ki baya çok satılmış. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun, logo harici herşey aynı neredeyse ve senden sonra bu araçlardan o kadar çok görüyorum ki baya çok satılmış. dıştan tampon amblem farklı abi, bide direksiyon, sensörleri parçaları seri numaralarına kadar aynı, kaporta parçalarında iç kısımlara pejo toyota citroen logoları yanyana basılmış. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: dıştan tampon amblem farklı abi, bide direksiyon, sensörleri parçaları seri numaralarına kadar aynı, kaporta parçalarında iç kısımlara pejo toyota citroen logoları yanyana basılmış. Fiyat olarak farklılık var mı? Ayrıca motor vb seçenekler de farklılık var mı acaba? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Fiyat olarak farklılık var mı? Ayrıca motor vb seçenekler de farklılık var mı acaba? 1.5 2.0 2.2 var 2.0 da 120 150 180 hp gidiyor, otomatik 8 ileri, manuel 6 ileri mevcut. Fiyatına gelince en pahalı toyota, millet eski japon toyota kafasında kalmış, piyasası yüksek, araba diğerleri ile aynı 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Ebrar Tüfek yazdı: Fiyatına gelince en pahalı toyota, millet eski japon toyota kafasında kalmış, piyasası yüksek, araba diğerleri ile aynı Toyota proace lere toyota serviste toyota cihazı ile teşhis yapılamıyor, ortak grupta söz sahibi şimdilik pejo. Yorum bağlantısı
Recommended Posts