İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam; Peugeot Expert Traveller

Ebrar Tüfek

Recommended Posts

Ebrar Tüfek
Metin Uzunoğlu yazdı:

Toyota proace lere toyota serviste toyota cihazı ile teşhis yapılamıyor, ortak grupta söz sahibi şimdilik pejo.

bizde bosch kts var her türlü erişim mevcut, bide launch x431 pro ile girdim bugün blis pdc vs park sistemini de onunla hallettik. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Şehir içi sıkışık trafik sürekli dur kalk 8.6 litre yakıyor start stop kapalı :) uzun yolda 5.4 - 6.4 arası basmana göre. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ebrar Tüfek

Arka orjinal elektrikli kapı vardı, dolmuşta günde 500 sefer açılıp kapanacak dayanmıyor çoğu, arka kapıya dolmuşçu işi motor yaptık, çift motorlu dişli sistem, göstergede ikaz vs yok orjinal kapıyı iptal ettik. 

Güzel bi yıkama sonrası otoparka çekip ne var ne yok temizledik, içi komple arap sabunuyla temizlendi

Arka zemine muşambanın üstünde çelik halı kaplandı, giriş kısmına bi paspas eklendi, ön bölüme 3d paspas dediklerinden yapıldı komple tek parça.

Ön kapı döşeme kumaşları yenilendi.

Silecekler değişti.

UTTS takıldı.

Ön cam altı su kanalları temizlendi.

Benim kız 3 yaşına geldi, yavaş yavaş arabacılığa alıştırmak lazım, verdim mikrofiberi eline operasyona başladı :) 

Boyadan beri daha cila atılmadı en kısa sürede pasta cilası da yapılacak. Ön üç parçayı ppf yapmayı düşünüyorum. 

IMG_3180.jpeg.63eabe20dcfe6effca2a65cb4b66ef31.jpeg

IMG_3148.jpeg.161cc5789a74eb76b763c99e2b86ac39.jpeg

IMG_3150.jpeg.83ba99611dc44bc009cb7fa841fe4b9f.jpeg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Cavit Çırakoğlu
  • Yeni Oluştur...