Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Konusuna bakındım ama bulamadım muhtemelen 4 sene den fazla oldu araç bizde daha 100 bin km ye gelmedi geçen memlekete giderken focus1 ler e olan yalancı hararet e olayı ortaya çıktı bu hafta Osman a gidecek baksın bakalım nesi var gelince de değiştireyim diyorum muayenesi yeni yapıldı tavan ve kaputta bolbol güneş yanığı var yağ bakımı yeni klima gazı yeni geçen hafta buji buji kabloları ve bobinleri değişti isteyen olusa oluşasın aban alırken ki fotoları var olmazsa akşam da çekerim foto 5 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Forumda Focus 1 konusu görünce bi nostalji oldu. 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ford'un Ford olduğu, bayilerin "bu modeller böyle" lafını benimsediği yıllar. Aaah ah. 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Fiyat makul olursa neden olmasın,benim focus da satılık ama bi türlü cikmadi elimden,çıkarsa konuşuruz 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hey gidi be, Focus II cikmadan hemen once Focus Collection almistim, ilk arabamdi, nefisti... 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bu araca ilk binişimde "ne kadar geniş" diye aklımdan geçmişti. Maşallah. Hayırlı satışlar. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) İlk arabam hala gozumde efsane koltuklarinin rahatligi ön tampon sinyallerinin plasik vidalari, gözler yaşlı. Benim şuanki araba bu yaşlari goremez eminim. 🧿 3 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Foruma üye olmama sebep araç, bendeki 99 gri ghia dı, rolanti dalganması, yalancı hararet, 4 lü cam açma tuşu arızası gibi sorunların çözümlerini aramıştım bir zamanlar. Kullanmasını en keyif aldığım araçlardan biriydi kendileri. Gizli menüyü açıp kadranla oynamak da güzeldi 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce hala bırakamadım. yılsonu sıfır araç alacağım kısmetse ama Focusumu satamayacağım galiba. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Benim de ilk arabam idi kendileri. Bizi eskilere götürdün Fatih abi. İmkan olsa alınıp kenara konulacak araba 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 2001 - 2011 yılları arasında da aile aracımızdı 2000 model lacivert sedan F 1 Sıfırı üretilse alırım Benim de ilk şahsi aracımdı F 1,5 Moderatör abiler fotoyu düzeltebilirse sevinirim 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 99 Ghia otomatik 24 sene aileye kusursuz hizmet etti efsane bir arabadır. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce 350 diyecem de kabul eder diye korkuyorum 2 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts