Fikri Keleş 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Serhat Işık yazdı: alınan yer Takip ettigim bir yer Guzel arabalar düşüyor 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 38 dakika önce Yazar Paylaş 38 dakika önce Fikri Keleş yazdı: Hayirli olsun Focusun yeni vücudu mu simdi bu focus u bu hafta içi osman a göndereceğim git bak bakalım beğenecekmisin Ü.Emre Kartal yazdı: Hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanılsın. teşekkürler Sinan Akgöl yazdı: Hayirli ugurlu olsun abi kazasiz belasiz 🧿 sağol da uyma şu lkay ve mustafaya sen Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Hayatım boyunca alışveriş konusunda bu kadar hızlı olamadım hiç tez canlı adamım ben en fazla ne olabilir beğenmem veya başka bişey 100 bin altına satsam 10 dak satılır can sağlığı olduktan sonra gerisi boş kardeşim Yurdaer Elay yazdı: Hem yeni Mokka hayırlı olsun, hem de Focus için hayırlı satışlar olsun.. Bugün Adana'da iş amaçlı hastane ziyaretindeyim. Otoparkta ilk defa bir EV3'ü yakından gördüm. Ben küçük birşey sanıyordum kendisini, canlı canlı epey cüsseli geldi gözüme.. Ya da Adana'nın sıcağından bana öyle gelmiş de olabilir tabi Alınacaklar listesine koyayım diyordum, bi baktım fiyatı gereksiz pahalıymış muadillerine göre.. teşekkürler hemen Ank dön bence çekilmez oranın sıcağı İlkay Başaran yazdı: Ses çok iyiymiş 50 nc gibi la öteye git bebe Sinan Akgöl yazdı: Dnasi fiat 😂 sen de İlkay Başaran yazdı: 159 karoser rijitliğinde efsanedir. Döneminin en iyi viraj yapan arabasıydı. Saab 9-3 de bunun platformunu kullanıyordu hatta. Alfa romeo ve fiatlara bayılırım. 2.0 hlx marea ile 100de 20 az yakmadık açık filtre ile. Şimdi öyle keyif veren ne araba var ne blok.. oğlum bak git Serhat Işık yazdı: Vallahi tam aradığım araba. model, kasa, yakıt tipi, alınan yer, gayet isabetli bir karar. hayırlı olsun kardeşim. pazartesi vereyim bi dene 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce İlkay Başaran yazdı: 159 karoser rijitliğinde efsanedir. Döneminin en iyi viraj yapan arabasıydı. Saab 9-3 de bunun platformunu kullanıyordu hatta. Alfa romeo ve fiatlara bayılırım. 2.0 hlx marea ile 100de 20 az yakmadık açık filtre ile. Şimdi öyle keyif veren ne araba var ne blok.. Beyfendi sizi konuda bir iki sayfa geriye davet ediyorum goreceksiniz 😁😂 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Beyfendi sizi konuda bir iki sayfa geriye davet ediyorum goreceksiniz 😁😂 Konu sahibi arkadaş beni kovaladı bakamam 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce Fatih Keskin yazdı: Evettttt bi iş aklıma gelince uzatmayı sevmiyorum yeni aracın kaporasını verdim cuma sabah alacağım elektrikli be mini Suv market arabası için ideal gibi Evet şimdi kafandaki rakamı yaz, yada Beyin tomografini çektir buraya yükle bakalım bize de geyik çıksın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts