İçeriğe Yönlendir

focus 1 gitsin mi artık

Fatih Keskin

Recommended Posts

Fatih Keskin

Konusuna bakındım ama bulamadım muhtemelen 4 sene den fazla oldu araç bizde daha 100 bin km ye gelmedi geçen memlekete giderken focus1 ler e olan yalancı hararet e olayı ortaya çıktı bu hafta Osman a gidecek baksın bakalım nesi var gelince de değiştireyim diyorum muayenesi yeni yapıldı tavan ve kaputta bolbol güneş yanığı var yağ bakımı yeni klima gazı yeni geçen hafta buji buji kabloları ve bobinleri değişti isteyen olusa oluşasın aban alırken ki fotoları var olmazsa akşam da çekerim foto

d25bc06e-ab13-4688-983b-e3d8e7cb3c38.jpeg

7cafda7e-99f8-4fb3-92a8-131dbbe57fef.jpeg

1248944f-0973-4e00-94bc-3bba3c21759a.jpeg

d311d99d-effb-4148-b49a-f6fcb8092e8c.jpeg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Forumda Focus 1 konusu görünce bi nostalji oldu.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ford'un Ford olduğu, bayilerin "bu modeller böyle" lafını benimsediği yıllar. Aaah ah.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Fiyat makul olursa neden olmasın,benim focus da satılık ama bi türlü cikmadi elimden,çıkarsa konuşuruz 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Çok güzel alet. 1,6 mı 2.0 mı ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

:nazar:

Hey gidi be, Focus II cikmadan hemen once Focus Collection almistim, ilk arabamdi, nefisti...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Bu araca ilk binişimde "ne kadar geniş" diye aklımdan geçmişti. Maşallah. Hayırlı satışlar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)

İlk arabam hala gozumde efsane koltuklarinin rahatligi ön tampon sinyallerinin plasik vidalari, gözler yaşlı. Benim şuanki araba bu yaşlari goremez eminim. 🧿

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Foruma üye olmama sebep araç, bendeki 99 gri ghia dı, rolanti dalganması, yalancı hararet, 4 lü cam açma tuşu arızası gibi sorunların çözümlerini aramıştım bir zamanlar. Kullanmasını en keyif aldığım araçlardan biriydi kendileri. Gizli menüyü açıp kadranla oynamak da güzeldi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

hala bırakamadım. yılsonu sıfır araç alacağım kısmetse ama Focusumu satamayacağım galiba. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Benim de ilk arabam idi kendileri. Bizi eskilere götürdün Fatih abi. İmkan olsa alınıp kenara konulacak araba

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

2001 - 2011 yılları arasında da aile aracımızdı 2000 model lacivert sedan F 1

Sıfırı üretilse alırım

Benim de ilk şahsi aracımdı F 1,5

IMG_1509.JPG.42b998866d75ea37d57501956db72954.jpg.1f7e6ad8b1466dc07dab0b0d85647926.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

99 Ghia otomatik 24 sene  aileye kusursuz hizmet etti efsane bir arabadır.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Çok güzel araba, özellikle iç döşeme hala güzel Fatih Başkan. :nazar:

Hep niyetlenip alamadığım bir araba...

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Fikri Keleş yazdı:

Fiyat makul olursa neden olmasın,benim focus da satılık ama bi türlü cikmadi elimden,çıkarsa konuşuruz 

aklım da tek bi rakam var veren olursa vereceğim kısmet bakalım

İlkay Başaran yazdı:

Çok güzel alet. 1,6 mı 2.0 mı ?

1.6

Serdar Göktaş yazdı:

Benim de ilk arabam idi kendileri. Bizi eskilere götürdün Fatih abi. İmkan olsa alınıp kenara konulacak araba

bi kafam çek Tekirdağ da evin önüne yavaş yavaş temizliğini ve ufak tefek işlerini yap diyor 

Oğuzkan Işık yazdı:

350 diyecem de kabul eder diye korkuyorum :biggrin:

bora mı 350 olsun daha 100 bin olmadı km si

H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Çok güzel araba, özellikle iç döşeme hala güzel Fatih Başkan. :nazar:

Hep niyetlenip alamadığım bir araba...

şoför koltuğuna takılı kol dayaması hala çok rahat

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Fatih Keskin yazdı:

aklım da tek bi rakam var veren olursa vereceğim kısmet bakalım

1.6

bi kafam çek Tekirdağ da evin önüne yavaş yavaş temizliğini ve ufak tefek işlerini yap diyor 

bora mı 350 olsun daha 100 bin olmadı km si

şoför koltuğuna takılı kol dayaması hala çok rahat

Ya elektrikli yukseklik ayari var bide. Kolcaktan bel sisirmesi. Bir focus 1 2014 e90 320d msporttan alfa 159dan baska hic hic bir araba bana keyif vermedi. Motor desen vtecten sonraki 2. Sirada devirlenmede subap ayari yok, arka camurluklarin ici hali kapli. Arka tamponun ici darbe sungeriyle dolu. Biraz daha översem noterdeyiz 🧿 ihtiyac yoksa cek topla abi.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Sinan Akgöl yazdı:

Ya elektrikli yukseklik ayari var bide. Kolcaktan bel sisirmesi. Bir focus 1 2014 e90 320d msporttan alfa 159dan baska hic hic bir araba bana keyif vermedi. Motor desen vtecten sonraki 2. Sirada devirlenmede subap ayari yok, arka camurluklarin ici hali kapli. Arka tamponun ici darbe sungeriyle dolu. Biraz daha översem noterdeyiz 🧿 ihtiyac yoksa cek topla abi.

araç mekanik olarak çok iyi durumda  içi güzel bi temizlikle harika olur yanık yırtık yok çakmak ve küllük hiç kullanılmamış ama güneş yanığı ezik ve gamzeler var

yerine mutlaka bi araç gelecek toplam 4 tane var bu kalırsa 5 olacak masraflarını geçti komşularla papaz olacağız geçen asansöre yazı yazmışlar otopark sıkıntı olmaya başladı 

Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu

Maşallah maşallah diyelim. Daha lise yıllarımdayken (2009-2010 civarında) babam çılgınlık yapıp 2004 model sw kasasını almıştı. Ford ile o zaman tanışmıştım, yaş 15-16 donanımmış paketmiş motor falan bilmiyoruz tabi :D Bulut depolamaya eski arabalarımızın fotolarını bilgilerini yazmıştım buldum :)1.6 tüplü comfort paketmiş . bu aralar kardeşime ilk arabası olacak şekilde bişeyler bakıyoruz. bu tarz temiz focus neden olmasın :)

517788841_10163155886103679_4368079799200422698_n.jpg

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Fatih Keskin yazdı:

araç mekanik olarak çok iyi durumda  içi güzel bi temizlikle harika olur yanık yırtık yok çakmak ve küllük hiç kullanılmamış ama güneş yanığı ezik ve gamzeler var

yerine mutlaka bi araç gelecek toplam 4 tane var bu kalırsa 5 olacak masraflarını geçti komşularla papaz olacağız geçen asansöre yazı yazmışlar otopark sıkıntı olmaya başladı 

Abi gamze gunes yanigi nedir ki, Çağlar abinin kismi o kisim. Çek Tekirdağa sok kutup baslarini yada yap bi kaput alti şalter ralli arabasi işi. Dursun orda yerine biri gelecekse gene en iyisini sen bilirsin tabi de gerek yok gelen gideni aratir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• O.Yücel Çetin
  • Yeni Oluştur...