Fatih Keskin 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Konusuna bakındım ama bulamadım muhtemelen 4 sene den fazla oldu araç bizde daha 100 bin km ye gelmedi geçen memlekete giderken focus1 ler e olan yalancı hararet e olayı ortaya çıktı bu hafta Osman a gidecek baksın bakalım nesi var gelince de değiştireyim diyorum muayenesi yeni yapıldı tavan ve kaputta bolbol güneş yanığı var yağ bakımı yeni klima gazı yeni geçen hafta buji buji kabloları ve bobinleri değişti isteyen olusa oluşasın aban alırken ki fotoları var olmazsa akşam da çekerim foto 7 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Forumda Focus 1 konusu görünce bi nostalji oldu. 6 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ford'un Ford olduğu, bayilerin "bu modeller böyle" lafını benimsediği yıllar. Aaah ah. 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Fiyat makul olursa neden olmasın,benim focus da satılık ama bi türlü cikmadi elimden,çıkarsa konuşuruz 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hey gidi be, Focus II cikmadan hemen once Focus Collection almistim, ilk arabamdi, nefisti... 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Bu araca ilk binişimde "ne kadar geniş" diye aklımdan geçmişti. Maşallah. Hayırlı satışlar. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) İlk arabam hala gozumde efsane koltuklarinin rahatligi ön tampon sinyallerinin plasik vidalari, gözler yaşlı. Benim şuanki araba bu yaşlari goremez eminim. 🧿 10 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Foruma üye olmama sebep araç, bendeki 99 gri ghia dı, rolanti dalganması, yalancı hararet, 4 lü cam açma tuşu arızası gibi sorunların çözümlerini aramıştım bir zamanlar. Kullanmasını en keyif aldığım araçlardan biriydi kendileri. Gizli menüyü açıp kadranla oynamak da güzeldi 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 9 saat önce Paylaş 9 saat önce hala bırakamadım. yılsonu sıfır araç alacağım kısmetse ama Focusumu satamayacağım galiba. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Benim de ilk arabam idi kendileri. Bizi eskilere götürdün Fatih abi. İmkan olsa alınıp kenara konulacak araba 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce 2001 - 2011 yılları arasında da aile aracımızdı 2000 model lacivert sedan F 1 Sıfırı üretilse alırım Benim de ilk şahsi aracımdı F 1,5 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 8 saat önce Paylaş 8 saat önce 99 Ghia otomatik 24 sene aileye kusursuz hizmet etti efsane bir arabadır. 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 saat önce Paylaş 8 saat önce 350 diyecem de kabul eder diye korkuyorum 2 8 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çok güzel araba, özellikle iç döşeme hala güzel Fatih Başkan. Hep niyetlenip alamadığım bir araba... Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Fikri Keleş yazdı: Fiyat makul olursa neden olmasın,benim focus da satılık ama bi türlü cikmadi elimden,çıkarsa konuşuruz aklım da tek bi rakam var veren olursa vereceğim kısmet bakalım İlkay Başaran yazdı: Çok güzel alet. 1,6 mı 2.0 mı ? 1.6 Serdar Göktaş yazdı: Benim de ilk arabam idi kendileri. Bizi eskilere götürdün Fatih abi. İmkan olsa alınıp kenara konulacak araba bi kafam çek Tekirdağ da evin önüne yavaş yavaş temizliğini ve ufak tefek işlerini yap diyor Oğuzkan Işık yazdı: 350 diyecem de kabul eder diye korkuyorum bora mı 350 olsun daha 100 bin olmadı km si H.Cenk Bayrakçı yazdı: Çok güzel araba, özellikle iç döşeme hala güzel Fatih Başkan. Hep niyetlenip alamadığım bir araba... şoför koltuğuna takılı kol dayaması hala çok rahat Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Fatih Keskin yazdı: aklım da tek bi rakam var veren olursa vereceğim kısmet bakalım 1.6 bi kafam çek Tekirdağ da evin önüne yavaş yavaş temizliğini ve ufak tefek işlerini yap diyor bora mı 350 olsun daha 100 bin olmadı km si şoför koltuğuna takılı kol dayaması hala çok rahat Ya elektrikli yukseklik ayari var bide. Kolcaktan bel sisirmesi. Bir focus 1 2014 e90 320d msporttan alfa 159dan baska hic hic bir araba bana keyif vermedi. Motor desen vtecten sonraki 2. Sirada devirlenmede subap ayari yok, arka camurluklarin ici hali kapli. Arka tamponun ici darbe sungeriyle dolu. Biraz daha översem noterdeyiz 🧿 ihtiyac yoksa cek topla abi. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Ya elektrikli yukseklik ayari var bide. Kolcaktan bel sisirmesi. Bir focus 1 2014 e90 320d msporttan alfa 159dan baska hic hic bir araba bana keyif vermedi. Motor desen vtecten sonraki 2. Sirada devirlenmede subap ayari yok, arka camurluklarin ici hali kapli. Arka tamponun ici darbe sungeriyle dolu. Biraz daha översem noterdeyiz 🧿 ihtiyac yoksa cek topla abi. araç mekanik olarak çok iyi durumda içi güzel bi temizlikle harika olur yanık yırtık yok çakmak ve küllük hiç kullanılmamış ama güneş yanığı ezik ve gamzeler var yerine mutlaka bi araç gelecek toplam 4 tane var bu kalırsa 5 olacak masraflarını geçti komşularla papaz olacağız geçen asansöre yazı yazmışlar otopark sıkıntı olmaya başladı Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Maşallah maşallah diyelim. Daha lise yıllarımdayken (2009-2010 civarında) babam çılgınlık yapıp 2004 model sw kasasını almıştı. Ford ile o zaman tanışmıştım, yaş 15-16 donanımmış paketmiş motor falan bilmiyoruz tabi Bulut depolamaya eski arabalarımızın fotolarını bilgilerini yazmıştım buldum 1.6 tüplü comfort paketmiş . bu aralar kardeşime ilk arabası olacak şekilde bişeyler bakıyoruz. bu tarz temiz focus neden olmasın 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Fatih Keskin yazdı: araç mekanik olarak çok iyi durumda içi güzel bi temizlikle harika olur yanık yırtık yok çakmak ve küllük hiç kullanılmamış ama güneş yanığı ezik ve gamzeler var yerine mutlaka bi araç gelecek toplam 4 tane var bu kalırsa 5 olacak masraflarını geçti komşularla papaz olacağız geçen asansöre yazı yazmışlar otopark sıkıntı olmaya başladı Abi gamze gunes yanigi nedir ki, Çağlar abinin kismi o kisim. Çek Tekirdağa sok kutup baslarini yada yap bi kaput alti şalter ralli arabasi işi. Dursun orda yerine biri gelecekse gene en iyisini sen bilirsin tabi de gerek yok gelen gideni aratir. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 6 saat önce Paylaş 6 saat önce ihtiyacı olan var ise kaçırmasın. herkesten araba alınmaz bu devirde. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fiyattan sekenleri yollarsın bize :P Biz de güneş yanığı yok Hadi hayırlısı 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Ya elektrikli yukseklik ayari var bide. Kolcaktan bel sisirmesi. Bir focus 1 2014 e90 320d msporttan alfa 159dan baska hic hic bir araba bana keyif vermedi. Motor desen vtecten sonraki 2. Sirada devirlenmede subap ayari yok, arka camurluklarin ici hali kapli. Arka tamponun ici darbe sungeriyle dolu. Biraz daha översem noterdeyiz 🧿 ihtiyac yoksa cek topla abi. 159 diyince Belalı İtalyan tam bir metres idi beee W210 kompressor verip almıştım. 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Mustafa Tüfekçi yazdı: 159 diyince Belalı İtalyan tam bir metres idi beee W210 kompressor verip almıştım. Kat iptal duz boru koni sari amortisor 3.5 orjinal sparco yay 2cm spacer. Pedalbox stage 1 doblo. Bunun gibi viraja giren yok cift salincak sen anlarsin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts